Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

silleen sitten

Nimimerkki: A-tasonkusipää (13)

Hei vaa, oon 13 vuotias. Jaan täällä ny parin viimisen vuoden tapahtumii ku kaikki on vähä menny aina mun kohalla perseelleen. Siis mähän oon aina ollu vähän erillainen muista lapsista. Kasvoin vähän turhan nopeeta, ja olin päiväkodissa aina se ihana kultakimpale, joka oli kaikille ihana. Se sit aiheutti hirveitä suorituspaineita jotka sit on edelleen näkösällä mun jokapäiväsessä elämässä.

Jos nyt siitä päästäs jatkaan, mun äiti löi mua ekan kerran ku olin 8. Vähän välii vieläki vähän otetaan yhteen, mut enemmän se on haukuntaa. ”saatanan läski huora” ”vitun lehmä” ”et ees itke kauniisti, ruma pentu”  jotain noista nyt tuli mieleen. En siis itekkään oo hirveen hyvä ihminen, vuosia jo jatkunu paska mun äitiltä on antanu mulle jonki tasoset vihanhallinta ongelmat,  masennuksen (josta lähes pääsin jo yli, mutta meni vähän vituiks taas), ja oon jo varmaan vuoden lyöny ja töniny mun toista pikkuveljee, joka on saanu varmaan ihan vitusti traumoja kun kerran myös mun isäpuoli ja äiti myös tekee silleen. En varmaan tuu koskaan antaa sitä itelleni anteeks.

Oon myös epileptikko ja viiltelijä. Koulukiusatuks jouduin myös kutosen alussa, mutta meidän suvulla on turhan paljon liitoksia, niin se kiusaaja joutu aika nopeesti kusee, ja sit se loppu kokonaa. Monet yleensä olettaa et mun elämä ois ihanaa vaan koska mun perhe sattuu tunteen jotain tunnetumpia tyyppei ympäri suomee. No mitäs tosta.

Nyt siihen ite asiaan. Mulla ei oo koskaan ollu kavereita. Tai no on, mut kaikki mun elämässä on lähteny. Tähän mennessä mulla on 3 exää, 19 ex-kaveria, bio-äiti, bio-isä, isäpuoli, ja äitipuoli jotka kaikki vihaa mua. Onhan sitä väkisinki tullu mietittyy et mikä mussa on kun eihän kaikki noi ihmiset voi olla kauheita tyyppei. oon tullu sit siihen tulokseen et oon vaan kauhee ihminen vailla elämänsuuntaa joka ei oo oikeen kiinnostunu mistään mitä ympärillä tapahtuu, ja täys kusipää.

I mean, mitä hittoo mun on tarkotus tehä jos kukaan ei ees tunne mua. Siis lähiaikoinaha kaikki on taas menny vähä huonommi. Olin saanu just vähän lihaksii lisää ku oon ihan ruipelo, ja näytti jo hetken et äitikää ei huutais enää nii paljon. Mut kusin taas sitte asiat. Hyvä minä, jihuu!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

11.09.2021 06:35:08

Tsemppii?,eikö tosta lyömisestä ja haukkumisesa pitäisi sanoa???