Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Selviänkö koskaan? (masennus huumeet C hepatiitti)

Nimimerkki: CAN I JUST DIE (21)

Mistähän aloittaisin? Taitaa tulla aika pitkä. No vaikka siitä, olin 6v kun vanhempani erosivat isäni alkoholinkäytön ja äitini masennuksen seurauksena. Äidilläni ravasi usein miehiä juomassa ja mullehan se kävi ku sai karkkia ja valvoa myöhään. Näin esim peilin kautta kun äitiäni höylättiin, puukko tappeluita yms. Aloin oirehtimaan, mulla todettiin lapsuuden ajan tunne häiriö, dissosiatiivinen häiriö konversiohäiriö, masennusoireinen käytöshäiriö.

Äitini ei enää jaksanut hoitaa minua, niin jouduin 9v laitokseen. Siellä maistoin röökiä ekan kerran. Olin siellä n 8kk ja jouduin Kirkkonummelle perhekotiin (n5v?), perheenäidillä ja isällä oli usein huutoriitoja. Tutustuin tuohon aikaan 12v netissä silloiseen poikaystävääni. Hänen kanssaan lähdin hatkailemaan ja polttelin pilveä ensi kerran. Aloin juomaan, käytin nappeja silloin tällöin. Pilven polttelusta tuli päivittäistä, ja jotenkin siihen oli saatava rahaa. Jos meillä ei ollut rahaa (poikaystävälläni ei ollut tuloja hän  oli 17 ja myös hatkoissa) niin hän oli aggressiivinen, hakkasi potki ja löi minua.. monta kertaa poliisit löysivät minut ja minut vietiin takaisin knummelle.

Silloin sovittiin, että jos vielä karkaan ja käytän huumeita joudun pohjoiseen laitokseen. No, tietenkin hatkasin ja niinhän siinä kävi että Ouluun jouduin. Tuolla minua kiusattiin, hatkasin sieltäkin takaisin Helsinkiin olin n16v ja aloin käyttämään hatkoissa taas pilveä, juomaan ym. Pysyin sen 2v piilossa ja 18v sain oman kämpän. Tuohon aikaan poikaystäväni väkivallan teot olivat jo niin rankkoja että jouduin sairaalaan ja sain korvauksia. Jätin hänet. Sen jälkeen jouduin subua koukkuun, vedin sitä hihaan päivittäin, koska olin niin masentunut. Kuvioihin tuli myös LSD ja Lyricat. Nyt kirjoittaessani olen 21v ja nykyään käytän metadonissa 100mg päivässä plus lyricoita päivittäin ja poltan blossia.

Isäni kuoli huhtikuussa joten aloin juomaankin. Sitten sain likaisesta neulasta c-hepatiitin. Ja siitähän se riemu ratkesi. Terveyskeskuksesta sanottiin että mun pitäisi antaa 6kk seuloja jotka pitäis olla puhtaat, mutta miten ihmeessä kun olen metadon koukussa enkä kestä vieroitusoireita. Lisäksi lyrica ni loppuivat eilen. Mitä hittoa teen? Mun pitää kai hakeutua korvaushoitoon että saan c-hepatiitti häätöhoidon.

Lisäksi joka päivä masentaa, joudun pummaa maan rahaa kamaan eikä oo ruokaakaan kaapissa. En kestä enää kauaa. Milloin maksa sanoo poks jos musta ei ole sitoutumaan reflojen takia? Korvaushoitoon mietityttää siksi, että en pääsisi näkemään sukulaisiani kauas koska jos joudun joka päivä käymään kupilla, sillä seuloissa ni tulisi näkymään lyrica ainakin kannabis..mitä teen???

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *