Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

15.09.2016 | Kaverit, Koulu

Sekaisin

Nimimerkki: Mitä väliä (15)

Oon tällä hetkellä yläasteella. Oon aika rikki ja väsynyt siihen mitä mulle tapahtuu lähes joka päivä. Täs tarinas tulee henkilöitä Noora, Arttu, Henni, Annika (nimet keksittyjä).

Noh mulla on lukihäiriö ja kiharat, siis tosi kiharat hiukset ja tääl kellään muulla ei oo, niin mua vähän syrjitään, heitetään huonoa läppää ja toki pitää vielä dissata. No kerran koulussa Noora tuli mulle ison porukan kanssa puhumaan. Se asia, minkä se sano sattu ja paljon. Se tuntu et olisin murtanu jokaisen rintaluuni mitä mulla on ja tää asia oli ”musta tuntuu pahalta mut oot puhunu must niin paljon pahaa joten vedän välit poikki”. Silloin mulla napsahti päässä ja mä muutuin, koska mun ainut paras kaveri tuli ja sanoi, et se hylkäis mut noin vaan neljän vuoden tuntemisen jälkeen. Katoin Nooraa silmiin ja sanoin ilman elettäkään ”okei no mä sit täst meen”. Kun olin sanonu sen lähin paikan päältä ja menin Hennin luo. Nojasin Hennin olkapäähän ja puhuin sille, koska se auttoi kun avautui Hennille.

Kahden kuukauden päästä joulun jäkeen kun olin saanu pari uutta kaverii, niin Noora tuli yhtäkkiä ja kysyi haluisinks mä jutella ja toki mä halusin. Se otti mut vähän syrjään ja sano et se olis ollu Annikan manipulointia et se sano niin. No mä olin ihan fine ja annoin anteeks. Voin sanoa et se oli maailman pahin virhe.

Mä, Noora Ja Annika oltiin erottamattomia, kunnes Noora otti lammaspuvun pois päältään ja näytti todellisen suden luontonsa. (Aattelin et tää olis täärkeet tietää. Takas tarinaan.)

Ei menny kauaa kun aloin polttaa sen pienen napsautuksen johdosta. Yleensä kun nuoret viiltelee, niin mä en, koska mua ällötti ajatus että meinaisin kuolla siinä samalla. Joten keksin oman tavan purkaa kärsimystäni. Löin itseäni niin että toisesta kädestä lähti tunto sen seurauksena. Noora joka oli mun paras kaveri ei tukenut mua kun mua dissattiin ja katottiin millon mä pimahtaisin ja miten mä reagoisin kaikkeen.

Siinä samalla kolme meidän luokkalaist, joita kutsuttiin lehmiks koska ne luuli et kaikki tykkäis niist, mut totuus oli aivan toinen. Siis nää lehmät kiusas mua henkisesti kun olin erilainen ja kun halusin olla jotain muuta mitä meidäin luokkalaiset oli. Mut en voinu sanoo kenellekkään koska en luottanu kehenkään. Se johtu ala-asteesta kun muutin ja mua ei hyväksytty joukkoon kun olin vaan hiljaa. No ala-asteen opettaja piti siitä saarnan ja toi sitä väärin esiin niin se vaan paheni aina. Joten mul oli jääny traumat periaattees. Noora alko hengaa niitten kas ja kun sanoin sille niin se vaan väitti vastaan. No opettaja sai tietää siitä kun mainitsin siitä vahingos. No en ollu tunnil kun puhuin luokanvalvojan kassa, kun menin sinne tunnille mulle vaan naurettiin enkä kestäny sitä.

Sillon lukittauduin mun huoneeseen ja lähin sieltä vaan jos oli pakko. Onneks kerroin Hennille ja Annikalle koska ne tuki mua ja autto mua niin paljon kuin pysty. Mulla ja Nooralla meni välit lopullisesti. Siit on jo kolme kuukautta enkä oo päässy siitä yli et se ei oo mun kaveri enkä nää sitä enää.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Kakka hahahahaha :D

16.09.2016 05:43:13

Kakka hahahahah :D