Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

20.04.2016 | Kiusaaminen

Rikki

Nimimerkki: N1ckolaj (Alle 12)

Minua on kiusattu jo 2. luokan alusta tähän päivään asti. Alussa se oli vielä lievempää, mutta 3. luokalla se ei ollut enään niin lievää.

Tämä kuka minua kiusaa kertoo minusta huhuja meidän luokkalaisille whatsappissa. Hän esim. lähetti kahdelle meidän luokkalaiselle tytölle viestiä että tykkään heistä, tai että olisin väittänyt että he tykkäävät minusta. 4. luokan alussa liikuntatunnin lopussa kävin suihkussa. Kiusaajani tuli suihkun viereen ja sanoi ”hei k*sen ton päälle” ja koitti pissata minun päälleni.

Eilen illalla pyöräilin erään puiston vieressä. Kaksi mun luokkalaista tyttöä tuli sanomaan minulle: ”Lopeta meidän stalkkaaminen”. Vastasin: ”Enhän mä teitä stalkkaa kun mähän vaan pyöräilen täällä, koska mul on tylsää”. Toinen niistä tytöistä vastasi: ”Miks sä sitten oot tääl ku voisit kattoo netflixiä kotona”. Vastasin siihen näin: ”Mun mielestä siellä ei oo enää sarjoja mitä kattoisin”. Sitte ne oli ”k” ja lähti. 15 min sen jälkeen se mun kiusaaja tuli sinne puistoo ja ne puhu siellä jotain musta ja sitten se ja ne tytöt tuli pätee mulle että mä olisin tyhmä jne.

Tuntuu että koulussa olis vaan muutama henkilö kelle kertoa salaisuuksia ja kehen mä luotan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *