Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

01.07.2020 | Ahdistus

Random paskaa mun elämästä mistä päätin kertoa tällä sivulla

Nimimerkki: Sininen.T (15)

Olen pitkään kärsinyt ahdistuksesta. Ja (ehkä) masennuksesta jonka lähteenä on on perheen sisäiset ongelmat. Joka päivä herään ja ajattelen että miten minä esittäisin äitille iloista nuorta  ettei hän huolestuisi minusta. Kun menen aamupalalle niin joko äiti on lähtenyt töihin tai juo pöydällä kahvia ja kysyy että nukuinko hyvin vastaan aina että hyvin vaikka olisin valvonut koko yön. Hän ei huomaa mitään mutta hänen edessään istuu haavoittunut nuori joka ei saa kipua loppumaan mitenkään. Päivä menee siihen että piirtelen, katselen sarjoja, luen, pelaan.
En tee mitään fyysesti rankkaa koska on astma  joka limitoi minun vaihtoehtojani. Vanhemmat sanoo laiskaksi kun en harrasta mitään pallopelejä esim. jalkapalloa, korista jne. mutta tuntuu että he eivät muista että minulla on astma. Olen ollut mukana semmoisissa kyläjalkkis jutuissa mutta kiinostus laski kun ei ollut mieleinen laji. En itse tykkää lajeista jossa pitää olla hyvä että pääse esim. kilpailuihin jne. ku jos alottaa lajin myöhemässä iässä kun esim. joku joka on harrastanut 9v asti. Siis itsellä on hyvin kilpailullinen luonne joka haittaa uuden lajin harjoittelua kun haluaisi olla hyvä heti alussa muttei ole. Joka laskee motivaatiota lopulta siihen ettei halua yrittää.
En tiedä mutta kun olen kotona niin saan hengen ahdistuksia yhtäkkiä joka aiheuttaa sen että pyöryttää kun ei saa happea kunnolla. Mä haluisin pyytää apua mun ongelmiin mutta kun mun sisko käy puhumassa terapeutilla niin sille tungetaan 5 eri lääkkeet tyhjästä.
EN HALUA OLLA KEINOTEKOISESTI ILOINEN. Mietin tota lausetta ympäri päivää samalla kun teen jotain joka saa mut ajattelemaan jotain muuta ku mitä paskaa tää mun elämä. Kavereitten hankkiminen on myöskin hankalaa kun ei oo paljoo kiinnostuksen aiheita. Ne aiheet mitkä kiinostaa on outoja "normaaleille ihmisille". Ois kiva jos löytäs itteleen poikaystävän mutta kun jos joku poika kiinostaa nii se on homofobinen nisti. Nii se on toivotonta ettii ku kukaan josta tykkään ei oo homo tai ees bi. Nii en voi löytää ketään johon vois turvautua jos on huono olo.
Joskus musta tuntuu et elän muitten vuoks teen kaiken et muut on ilosia  oon miettiny mitä tapahtus jos kms mut sit tuli mieleen et äiti varmaan tekis saman kun mä  niin on unohtanut sen ku äiti on mulle  tärkee ihminen. Ei tuu enää mitään mieleen. Tää autto paljon tämmösen kirjottaminen 🙂
Ps: kannattaa kattoo beastars se on hyvä anime :3
Ps2: kirjotin yöllä niin oletan kirjoitusvirheitä ja pisteiden puuttumisia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

?

01.07.2020 09:03:36

Hei! ?
Laita viestiä esim. tänne Nuortenlinkkiin tai Verkkovinkkikseen tai kuraattorille tms.
Kysy esim. joltain luokkalaiseltasi, tykkääkö hän animesta.
Jos pystyt, kerro äidillesi tunteistasi. Hän kyllä välittää sinusta. ♥️
Ala esim. käymään kävelylenkillä.
Älä huoli, kaikka kyllä järjestyy. ❤️
Tsemppiä! ?

entiiä

01.07.2020 09:03:36

heii mäkin katon animee!
jos ikin haluut frendii jolle puhuu nii hmu instas torustreaks