Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

RAKASTUNU MUN PARHAASEEN KAVERIIN

Nimimerkki: in love (14)

Alotetaan ihan alusta niin pääset paremmin kärryille tästä. Palataan vuoteen 2019 kesään. Olin syksyllä menossa 6lk ja olin kavereitteni kanssa viimeistä kertaa leirillä. No me sitten alettiin olemaan poikienmökin kanssa, kun ei löydetty sieltä mitään mökkiä, joka olisi lähtenyt meijän kaa perseilemään ja heittämään läppää. NO siellä poikien mökissä oli tää yks jätkä, joka oli mua jonkun ehkä 15cm pidempi blondi jätkä, joka ei hirvee jutellu meijän kanssa, mutta jälkeenpäin se adas mut snäpissä. No sitten aloin juttelee sen kaa ja tajuttii, että meillä oli paljon yhteistä ja meistä tuli parhaat kaverit. Avauduin sille siitä kuin musta tuntu, että mun kaa ollaan pelkästään mun kropan takii jne. No se autto mua niistä luuloist pois ja nosti mun itsetuntoa korkeelle.

Mennään eteenpäin kesään 2020. Olin alkukesän mun kaverin ja sen jätkän kaa melkein joka päivä, mutta sitten ne eros, enkä halunnu olla epäkunnioittava sitä mun kaveria kohtaan. No loppukesästä aloin taas olemaan sen mun kaverin eksän ja sen mun parhaankaverin kanssa. Syksyllä aloin tajuamaan, että ne molemmat tykkäs musta ja laitoin välit kylmäksi molempien kanssa.

Talvella 2020 aloin olemaan mun parin kaverin kanssa ja sen mun paraskaveri sit alkoi olee meijän kaa. Mun kaveri, joka oli siinä porukassa just erosi siitä ja olin sille mun parhaalle kaverille tukena, koska se oli oikeesti siitä vähän rikki. Viikon jälkeen, kun olin ollu sen kaa meijän kaverilla tajusin, että se yritti tehdä musta laastaria, joten en antanu sen olla vaan aloin flirttailemaan sen kanssa siihen asti, että mun kaverit alko kyselemään, miksi ei olla yhdessä. No sanoin vaan ”se on vaan mun paraskaveri.” Joo olihan toi nyt vähän tyly, mutta mua ei käytetä ikinä laastarina.

Keväällä 2021 ei oltu paljoo tekemisissä, piettiin toisistamme vähän taukoo. No kesä 2021 taas vähän lähti käsistä. Tuli vähän ryypättyä ja olin monesti uimassa, mun kavereiden kanssa. Se ilmesty sinne ja just piti mua sylissä vedessä ja niskoilla jne. Sekin alko taas mennä siihen suuntaan, että oltiin vähän enemmän, kun parhaat kaverit, mutta sitten sille tuli muija. Yllätysyllätys meijän välit kylmenivät, koska sen muija ei tykänny musta, eikä mun paraskaveri ees aluksi kertonu, että sillä on muija, josta tietenkin suutuin, koska olinhan kuitenkin sen paraskaveri.

Syksy 2021. En puhunu sille alkusyksystä mitään, vaan estin sen snäpissä, mutta sitten se laitto mulle wapissa viestiä siitä ja otin sen eston pois. No näin sen pari kertaa, kun olin ulkona mun kavereiden kanssa, mutta en ees kattonu sinne päin. Yhtenä päivänä kuitenkin se tuli meijän kouluun (ollaan eri kouluissa) ja otti mut sivuun puhumaan siitä, miks meijän välit on mennyt. No saatiin sovittua kaikki ja käytävällä ennekuin se lähti, nii se tuli mun luo ja halas mua kaikkien eessä. Nyt oon alkanu miettimään, että oon ehkä rakastanut siihen, koska en pystyis elää ilman sitä. Se on aina ollu mulle tärkee ja aina kuunnellut mitä haluun. Mulla vaihtuu tosi useasti ihastukset ja jätkät, mutta se on pysynyt kauemmin, kun kukaan….

Kiitos jos luit tän koko jutun Ps. tää on kirjoitettu puhekielellä, kun oon yrittäny kertoo sen silleen, että siihen voi samaistua. ily all stay safe

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Sam

08.02.2022 14:56:05

Kun luin tuota tarinaa, ni mulle tulli ihan sellanen "ei kai tää oo kopio mun parhaan ystävän elämästä#
: ) Kiva oli lukea, ja hei, jos tykkää parhaasta ystävästä, se on fine! Kukaan ei voi mitään tunteillensa.