Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Pysykää ihmiset vahvoina!

Nimimerkki: Ihminen (12)

Terve kaikille ihmisille ja muille! Tässä tarinassa aijon kertoa minun kiusaamistarinan ja kuinka selvisin siitä kaikesta. Kaikki alkoi eskarissa kun olin juuri aloittanut eskarin käynnin. Luokkani oli erittäin mukavan oloinen ja hauska, mutta joukossa oli tottakai se yks vähän ilkeämpi kamu, jos sitä kamuksi voi sanoa. Hän oli siis tuleva kiusaaja. No ei se vielä mitään se eskari vuosi, mentiin sitten ekalle luokalle ja sit siellä hän aloitti kiusaamisen… Mukavaa ei ollut… Eskarissa odotin jo pääseväni ensimmäiselle luokalla jo todella innoissani mutta fiilis muuttui heti muutaman viikon päästä kun olin tullut ekalle luokalle… Kukaan ei nauttinut enää… Paitsi tottakai kiusaaja.

Hän aloitti haukkumalla kaikkia mutta ei muuten vakavammin. Asiaan puututtiin ja kiusaajan vanhemmille tuli kotiin viestiä. Tämä vain jatkui koko ensimmäisen luokan ajan samalla tavalla kunnes alkoi kakkos luokka… Se oli suoraan sanottuna TUSKAA… Hän alkoi kiusata enemmän ja enemmän ja pahemmilla tavoilla. Kuvattiin mun parhaan kaverini kanssa TikTok nimiseen sovellukseen videoita ja sit se kiusaaja koulussa puhui pahaa niihin videoihin liittyen ja haukku meitä. Kolmannella luokalla tuli kaksi uutta luokkalaista meidän luokalle ja niistä tuli kiusaajan kavereita (ennen kiusaaja kiusasi yksin) ja kun hänellä oli isompi porukka niin mua ja mun kavereita pelotti ihan super paljon se että mitä ne keksii vielä tehdä meille.

Kiusaajan yksi kaveri lopulta tuli järkiinsä ja lähti pois kiusaaja porukasta ja siitä tuli mun yksi kavereista aika nopeaa. Kiusaaja ja sen yksi kaveri jatkoivat kiusaamista ja tönimistä neljännelle luokalle asti kunnes alkoi viidennes luokka missä olen nyt. Luokan alussa he vielä kiusasivat kunnes kiusaajan kaveri muutti pois. Opettaja järjesti kunnon selvittelyn sitten liittyen monen vuoden kiusaamiseen ja saatiin kaikki sanoa mieltä painavat asiat siellä ja nykyään ollaan kaikki luokan tytöt kavereita mutta on jäänyt pieni viha vielä kiusaaja kohtaan.

Olkaa vahvoja ihmiset! Selvisin pahemmalta kiusaamiselta kertomalla opettajalle ja vanhemmille aina kun mua kiusattiin. Ja nyt olen tässä! Olen vielä osittain vihainen kiusaajalle mutta ollaan nyt ihan ok väleissä. Kertokaa opettajille ja vanhemmille jos teitä kiusataan! Jos haluat puhua jollekkin, niin puhu vaikka vanhemmille, opettajalle, koulu kuraattorille, kouluterveydenhoitajalle, muille sukulaisille tai vaikka luotettavalle kaverille!✨Älä välitä kiusaajista, olet täydellinen juuri noin kuin olet!✨

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *