Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

01.08.2018 | Alkoholi

Putosin kalliolta ja jäin kiinni juomisesta

Nimimerkki: Jäipä sitten ysin päättärit väliin (16)

Oltiin kavereiden kanssa juomassa päivää ennen päättäreitä. Kaikilla oli paljon juomista ja sitten kun oltiin saatu juominen kunnolla käyntiin, siirryttiin keskustaan ja juotiin lisää.

Lopulta kaverini halusi lähteä koska hänellä oli huono olo, niin lähdin saattamaan häntä kotiin. Sanoin muille että venatkaa, tulen takaisin. Sitten kun olin tulossa takaisin kaaduin pyörällä kahdesti ja kaksi kaljaa aukesi repussa. Päätin, että kallista juomista en hukkaan heitä joten join molemmat ykkösellä alas.

Sitten kun jatkoin matkaani ja pääsin vihdoin perille niin kaverini ei ollut siellä enää. Yritin soittaa mutta turhaa kukaan ei vastannut. kello oli jotain puoli yhdeksän ja mietin että mitäs nyt teen. Olin ihan päissäni joten en kotiin halunnut mennä katsoin snäpin ja näin, että jotain puoli tuttuja oli keskustan kalliolla juomassa joten menin sinne.

Kun olin päässyt sinne niin minulle tarjottiin kiljua ja join sitä sitten kanssa jonkin verran. Siinä sitten tuli pieni leikkitappelu ja sitten kun se oli päättynyt niin yksi vanha koulukiusaajani tuli tönimään ja vittuilemaan. Muut yritti sanoa sille että mitä hän tekee kun en ollet tehnyt hänelle mitään. Sitten päätin mennä vähän syrjenpään rauhoittumaan ja menin kallion reunalle. Kun olin rauhottunut ja nousemassa siitä pois, niin horjahdin siitä alas pää edellä. Löin pääni ja en muista sen jälkeen mitään ennen kuin heräsin sairaalasta päätäni oltiin niittaamassa kiinni. Kuulin että olin pudonnut 5 metriä ja lyönyt pääni pahasti.

Olivat sairaalassa mitanneet promillet verestä ja se oli jotain 3.60 promillen luokkaa. Kolmen tunnin jälkeen tippumisesta, lääkärit ihmetteli miten en murtanut mitään luita tai halvaantunut. Sairaalassa seuraavana aamuna ne tuli puhalluttamaan ja puhalsin jotain 1.3 promillen luokkaa. Sitten kun olin paljon myöhemmin puhaltanut 0.0 niin kysyin, että pääsenkö kouluun koska oli ysin päättärit niin ne sano että et pääse. Sitten sain kuulla että koska olin mennyt sinne kallion reunalle vittuuntuneena ja puolitutut väittänyt että muka hyppäsin, niin lähettivät m1 lähetteellä suljetulle tarkkailuun. Pääsin sieltä pian pois kun tajusivat erehdyksensä, mutta harmitti että en päässyt koulun
päättäreihin.

Myöhemmin haava päässäni tulehtui ja sieltä tuli paljon mätää ja joudun mennä terveyskeskukseen haavanhoitoon. Eivät olleet putsanneet haavaa ennen niittausta tarpeeksi hyvin. Mitä tästä opimme? (Ei kännissä kalliolle.) Mitäs mieltä olitte tarinasta?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *