Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

10.08.2022

p@ska olo joka ei lopu ja ite ihan surkee tyyppi muutenkin

Nimimerkki: tuleva muusikko (14)

Moi! Oon yks tyyppi, joka käy monessakin sivustossa. Nyt meinasin vaan kertoa, että mitä mulle on käyny helmikuusta alkaen…
Okei eka päivä mä olin tajunnu et ”mä vihaan itteeni” ja sanoin sen mun kaverille. se sano vaan ”älä vihaa ittees” voitte kuvitella kuinka paljon
toi autto mua. noh.. sitten se olo vaan pahentu ja motivaatio katos. Koulutehtävii jäi tekemättä ja myös arjessa joitakin asioita. Tuli huhtikuu ja suoraan sanottuna mulla oli paska olo. tulin koulusta ja yritin lopettaa mun elämän. Mutta päätin et on pakko olla joku muu tapa (lopettaa elämä). Olin sen jälkeen viillelly pari päivää ja sen jälkeen pari kertaa myöhemmin. Kävin kuraattorilla ja en saanu ees kerrottuu kaikkea tai sitten mun tilanne ei ollu yhtä paha kuin nyt.

Se kerto, et se oli vaan kevään kiireestä ja siitä et joillekin tulee stressiä koulusta silloin. Tuli kesä. Pelkäsin mennä uimaan. Osaan siis uida ja rakastan sitä, mut mulla oli toiset suunnitelmat kuin uida. Päädyin uimaan silti pari kertaa, kunnes sen jälkeen olin laiturin luona ja serkku ui jossain lähellä, mutta niin että ei nähnyt mua. Tungin mun pään veden alle ja tulin kuitenkin pois, koska ajattelin että pitää olla toinen tapa. ja melkeinpä heti mulle tuli toinen idea jota en oo vielä tehnyt.
Nyt tän kesän aikana tää kaikki on muuttunu… pahempaan. itsetuhoiset ajatukset on muuttunut suunnitelmiks. motivaatio ja kiinnostus on poissa. ja
olo on muutenkin huonompi. Tein kaks lastensuojelu ilmoitusta itse apuu-chatissa, koska aikuinen ehdotti ja suositteli asiaa. Nyt vähän aikaa sitten oli tapaaminen ja asiat ehkä muuttuu, mut ite en usko, niin pasma olo. Välillä haluisin huutaa, melkein itken mutta ees kyyneleitäkään oo. Vihaan itteeni niin vitusti. Ensinnäkin en oo tarpeeks iskälle tai kenellekään muulle, oon niin vitun paska ihminen, valehtelen koko ajan, joka kerta, en saa mitään aikaseks, en tee mitään ja tuijotan näyttöä, jota en haluis sittenkään kattoo. Mun pitäis rakastaa ja hyväksyy itteni tälläsenä, mutta miten vitussa, kun muita kehutaan ja sitten, kun musta sanotaan jotain hyvää, en ota sitä kehuna, en usko sitä. Ois kiva jos joku lukija vois laittaa kommenttia tonne alas mitä ajattette, tai miten teillä menee.
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

Nuortenlinkki

10.08.2022 08:02:22

Moi tuleva muusikko

kuulostaa, että olet kyllä käynyt rankkoja ajatuksia läpi! Todella hienoa, että olet hakenut apua eri sivustojen kautta. Voisit myös hyötyä säännöllisestä keskustelutuesta, voisit esim. käydä kouluterveydenhoitajan tai koulukuraattorin kanssa uudestaan juttelemassa. Jos tuntuu vaikealta sanoittaa kaikki ajatukset, voisit etukäteen kirjoittaa ne ylös paperille ja tarvittaessa vaikka ojentaa sen paperin kuraattorille.

Nimimerkkisi perusteella ainakin musiikki vaikuttaisi kiinnostavan sinua! Erilaiset harrastukset on loistava keino kehittää omaa itsetuntoa ja myöskin saada niitä onnistumisen kokemuksia. Sun ei kuitenkaan tarvitse kehittyä mihinkään suuntaan, koska olet riittävä juuri sellaisena kuin olet <3 itsetunto yleensä lisääntyy iän myötä, joten sekin voi auttaa, kun tiedostaa, että tämä nykyinen vaihe on hetkellistä.

Nuortenlinkin nettineuvontaan voi myös tulla juttelemaan ja saada sitä kautta ammattilaisilta vinkkejä mm. itsetunnon vahvistamiseen :) 

Anonyymi

14.08.2022 09:24:46

En tunne sua, mutta voin varmaan jo ihan yhden tekstin perusteella sanoa, että et oo huono ihminen. Oikeasti paskat ihmiset ei itse näe niiden virheitä. Sä oot arvokas.
Oon ite joskus ollut tosi pahassa tilassa myös itse. En tietenkään täysin voi ymmärtää mitä sä käyt läpi, mutta tarkoitan vaan, että et oo yksin, vaikka siltä ehkä tuntuukin. Joskus elämä vaa niin epäreilua ja kaikilla on antaa "hyviä neuvoja " joista ei oo oikeastaan mitään apua.
Mitään ei kuitenkaan tapahdu eikä olo parane, ellei itse tavallaan päätä, että haluaa yrittää elää vielä kerran. Ja pari kertaa uudestaan. Se on hankalaa joka kerta, ja tosi syvältä toisinaan, kun pitäis aina vaan jaksaa. Mutta kun niin tekee joka kerta, muuttuu elämä oikeasti pikkuhiljaa paremmaksi, ja alkaa nähdä joitakin niitä hyviä juttuja aina vaan enemmän ja enemmän.
Mä toivon sulle kaikkea hyvää ja toivon että saat / sulla on myös sellaisia ystäviä, jotka oikeasti kuuntelee ja on tukena. Tsemppiä ihan hirveästi!
Mä toivon että tällä kommentilla oon voinut ehkä edes ihan pikkuisen edes auttaa sua :)

Anonyymi

18.08.2022 17:43:49

Tiiän et milt tuntuu vihata itteään ja se on ihan hirveetä. Toivottavasti sun olo paranee<3 paljon voimia