Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Pohdiskelua

Nimimerkki: Pekonikeitto (20)

Hei kaikille.
Tulin vähän kertomaan omaa tarinaa ja sillein.

Olen lähikuukausina pohdiskellut omaa seksuaalisuuttani. Olen nimittäin kokenut seksuaalista vetoa sukupuolesta riippumatta. Eli olisin biseksuaali. Ensimmäisiä seksuaalista vetoa koin yhdessä harrastuksessa. En viitsi sanoa tarkempia yksityiskohtia. Silloin olin abaut 13-15v. Ja nytten 20v olen pohtinut tarkemmin tätä seksualisuuttani. Mä olen edelleen kiinnostunut seksuaalisesti samasta- ja vastakaisesta sukupuolesta. Eli olisin biseksuaali. Olen melkein pääsyt tämän identiteettin kanssa ”loppuun”. Pitäisi vielä hyväksyä itseni täysin, jotta pystyn nauttimaan omaa seksuaalisuudestani ja sillein. Suurin kiitos myöskin kuuluu mun serkuille ja kavereille jotka ovat auttaneet minua tosin paljon pääsemään eteenpäin.

Toivottavasti joku ihminen saa tästä jotakin irti. Ja tietysti, jos etsii omaa seksuaalisuutta, niin siinä ei ole mitään kiirettä. Sen kerkeää kyllä löytymään ja myöskin se voi muuttua iän myötä.
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Maskertolo

12.03.2023 06:33:42

Tiedän miltä sinusta tuntuu olen itsekkin bi 12 vuotias poika, en tiedä olenko homo vai bi mutta kiitos kun kerroit tarinasi