Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Petturi poikaystävä

Nimimerkki: pikkukissa (16)

Kävelen kotiin. Olen ollut kotibileissä jonkun meidän luokkalaisen luona. Olemme juoneet alkoholipitoisia juomia, mutta en ole kännissä. Poikaystäväni oli luvannut tanssia kanssani, mutta häntä ei ollut näkynyt koko iltana joten hengasin muiden kanssa.

Kuulen juoksuaskelia. Pysähdyn. Juoksija on paras ystäväni Hilda. Hän tulee lähemmäs minua ja sanoo hiljaa: ”Elmeri oli tuol Iidan pihalla ja pussaili ja sano vähän härskei juttui Mimosalle.” Elmeri oli siis poikaystäväni ja Mimosa oli mun entinen parasystävä. ”Miten se voi roikkuu Mimosassa. Ei hemmetti. Mennään kattoo oisko ne vieläkin siellä.” sanon erittäin vihaisena.

Kävelen itsevarmana Iidan pihalle jossa nuo kaksi petturia suutelevat. ”Meillä on käty ja kortsui”, Mimosa sanoo ja suutelee Elmeriä. Elmeri katsoo meihin päin ja tajuaa, että olen nähnyt ja kuullut lähes kaiken.”Moi!” Elmeri sanoo viileästi ja lähtee kävelemään Mimosan kanssa. ”Tää oli tässä senkin v**** petturi!” huudan Elmerille.

Illalla poistan Elmerin numeron, lopen Instagramissa ja Snapchatissä seuraamisen. Poistan keskutelut, kaikki yhteiskuvat ja vaihdan taustakuvan, jossa Elmeri on. Olen päättänyt, että emme voi olla edes ystäviä. Edes
ystävät eivät tee selän takana tuollaista.

Lauantai aamulla kännykkääni on tullut viesti tuntemattomasta numerosta. Se on Elmeriltä. Hän pyytää, että sovimme asian vielä. Hän tulee meille, kun vanhempani lähtevät tuttava perheen luokse.

Elmeri pyytelee miljoonasti anteeksi ja yrittää antaa suukkoja ja pitää kädestä. Kysyn häneltä ymmärtääkö tämä, että juttumme on tässä eikä muuksi muutu. Hän sanoo, että oli kännissä ja ei tajunnut mitä on tehnyt, mutta olin kuullut aiemminkin puolitutuilta, että hän olisi pettänyt.

OLEN VAIHTANUT NIMET YKSITYISYYDEN VUOKSI!!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *