Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Peruskoulu aikani

Nimimerkki: Erilainen (23)

Olen ollut aina ujo ja hiljainen tyyppi tai ehkä johtuen peruskoulusta. Mua kiusattiin koko peruskoulu mut en oikein reagoinut mitenkään kun muutenkin oon ollut introvertti koulu iästä asti et en niin välittänyt muiden
seurasta. Vasta nyt vanhempana vähän tullut mieleen tai ajatellut itseäni mut nyt jo vähitellen siitäkin. Ja mulla oli 1 paras kaveri mutta se hylkäsi mut 6lk ja se oli mulle kova juttu ja sen jälkeen ei oo ollut parasta kaverii. Mul oli kaveri mut en nauttinut sen seurasta ja se lähti 7lk jälkeen kun sitä kiusattiin ja sen jälkeen ei oltu enää kavereita.

Ystävystyin joidenkin kaa mut muutenkaan en viihdy et on monta tyyppiä ympärillä. Mut silti mietin et peruskoulu oli kivaa aikaa ja en ole vihoissaan heille. Mut en sillo enkä nytkään muutu sen takii et jotkut sanoo et pitäis. Niillä itellä voi mennä paljon huonommin ja olla omii ongelmii joita purkaa. Ja peruskoulus jos joku oli mun kaveri niin sitä kiusattiin vaan sen takia et oli mun kaveri. Mut oon silti iloinen että pääsin just tohon kouluun ja meni miten meni. Itseluottamus on ollut huono mut parempaan päin tai vasta aikuis iässä oli huono mut tuolloin kun kiusattiin ei ollut. Sitten vielä ammattii en oo vielkään opiskellut kun ei oo ollut oikeeta alaa ja sitä ei varmaan oo mut oon ajatellut et sellasta alaa missä vois olla yksin tai max yhen henkilön kaa koska oon introvertti niin ehkä siksi myöskin vaikee keksii sopivaa alaa / ammattii. Ja myös oon huono lukuaineissa. erityisesti matikka ja kielet.

Mut halusin kertoo ja jakaa tarinani. Toivon että kukaan ei vaipuisi epätoivoon ja että tekis niinku itelle olisi hyväksi eikä välitä mitä muut ajattelee ole vain oma itsesi kiitos kun jaksoit lukea tänne asti hyviä jatkoja. PS. En maininnut nimiä ettei kyseisiä henkilöitä sattuisi tunnistamaan, mutta en usko että ne välttämättä muistaisikaan. Kiitos!
🙂
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Nuortenlinkki

21.04.2022 13:43:31

Moi Erilainen kiitos tarinastasi <3 Tuli mieleen, että saattaisit hyötyä etsivästä nuorisotyöstä, sieltä saa tukea myös ammatinvalintaan liittyvissä asioissa. Jos haluat lisätietoa etsivästä nuorisotyöstä laita meille viestiä.

Aurinkoista kevään jatkoa :)