Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

20.01.2020 | Kaverit

Paras kaveri muuttuu

Nimimerkki: Ykstyttö (15)

Okei, mä oon keksiny tänän tarinaan feikki nimet. Tää saattaa olla kans vähän sekava ku kirjotan tätä yöllä mut ihan sama, mut siis mä tutustuin mun parhaaseen kaveriin 3. luokan alussa (oltiin samalla luokalla ja ollaan vielki ja nyt ollaan 9. luokalla) me oltiin niinku koko ajan yhdessä, ja kyl meidän kaa välillä hengas muitaki mut sit tuli riitaa (se on ihan eri tarina), mut silti me pysyttiin tosi läheisinä kavereina.
No sit mun paras kaveri, Elina alkaa hengata neljän pojan, Matin, Juliuksen, Pekan ja Villen kanssa (ne pojat on 8. luokkalaisii). Se meni niiden kaa joka päivä melkeen koulun jälkeen kaupungille ja kaikkee. Se alko kutsuu niitä sen parhaiks kavereiks ja kerto ain et se voi puhuu niille kaikesta. Mulla tuli vähän sellanen ulkopuolinen olo ku se ei enää ollu mun kaa paitsi koulussa (sillonki se välillä oli niiden kaa) ja aina kun Elina on meillä se snäppää tai jotain niiden kaa.
Sitten yhtäkkii yks niistä pojista, vaikka nyt Matti alkos sanoo Elinaa kaikilla haukkuma nimillä esim "lehmäks" ja Elinaa se ei haitannu yhtään. Ja sit se alkos flirttailla niiden kaikkien kaa silleen vähän. Ja mun mielestä se oli vaan tosi outoo. Aina ruokalassa se kertoo kaikkii juttui mitä ne oli tehny ja niin. (Voin tähän väliin sanoo et "Elina" on ihan sairaan kaunis ja mulla on muutenkin tosi huono itsetunto).
Se aina hihkutti siitä et joku niist pojista oli sanonu sitä kauniiks, vaikka mäki oon sanonu sille sitä aina. Ja mä olin ilonen sen puolesta ja kaikkee mutku se ei ikinä kehunu mua tai mitää nii mun itsetunto vaan laski.
No sit mä sain aivan ihanan nettikaverin ja se auttaa mua saamaan mun itsetuntoo takas ylös ❤ (Eri tarina taas). Mut niin, ja me saatetaan muuttaa kesäloman alussa ja mua vaan pelottaa sitte et Elina jättää mut tai sillee niiden poikien takii 🙁 No mä en osaa selittää paremmin et jos on jotain kysyttävää tai jotain. Mä vaan toivon et teillä kaikilla on kaikki hyvin ja et teillä on ihania kavereita!!!! ❤❤

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

?

20.01.2020 15:36:53

Hei ! ?
On tosi kurjaa jos paras kaveri muuttuu. Munkin paras kaveri on muuttunu hiukan, teini-iän takia ja muutenkin, me ollaan oltu kavereita 7 vuotta niin ei ihme. Me ollaan viel kavereita ja ollaan varmasti viel pitkään.
Mene juttelemaan esim. koulukurattorin kanssa tai laita viestiä esim. Nuortenlinkin nettineuvontaan tai mene juttelemaan esim. Sekasin-chattiin tai mene MLL:n Nuortennettiin.
Luulen, että sun kannattais saada uusia kavereita. Joskus käy valitettavasti niin, että kaveri muuttuu niin paljon, että se ei halua enää olla jonkun kanssa.
Jos joku ahdistui tosta äskeisestä, älä pelkää. Kaikille ei tapahdu niin, ei ehkä/VARMAAN sullekaan. ❤️
Toivottavasti neuvoistani on apua ja saat apua ja uuden kaverin/uusia kavereita ! ?
Tsemppiä ! ?

Aavikkokettu

31.01.2020 13:59:11

Mulla ei oo paljon kavereita, mutta yhen kaverin menetin tupakalle ja alkoholille. Nykyään se hankaa tyylin jossain gansta porukassa eikä olla enää kavereita. Suojelin sitä niiltä niin kauan kun voin mutta en voinu suojella sitä loputtomasti ja se että meijän kaveruus loppu oli lopputulos eikä se enää halunnu muutenkaan olla mun kaveri