Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

18.04.2017

Paniikki

Nimimerkki: Panikoija (12)

Minun oli tarkoitus pitää valmennus keppihevosilla minun ystäville. No me sit mentiin koulun pihalle ja siihen sit tuli mun viereen yks poika joka kysy saako hän silittää minun keppihevostani minä vastasin tietenkin kyllä. Sit siihen alko tulla paljon poikia. Minua alkoi ahdistamaan ja siinä minä sit vähän heittelin kepparin päätä ylös ja alas ja samalla kuovin maata jalallani hermostuneena varoituksena siitä että lähden pois. Minä sit siitä lähdin kiitolaukassa ja ne pojat perässä. Sit pysähdyin ja rauhoitin itseäni ja kepariani, seisoin rauhallisesti paikallani kunes siihen tuli tosi paljon poikia ja aloin vähän siinä temppuilemaan kunes lähdin ihan täyttä pois ja menin nurkkaan.

Tästä loput pätkät on lähellä olevilta ihmisiltä kuultuja koska itse en muista mitään koska olin niin paniikissa. Istun nurkassa täristen, itkien ja oudosti hengitän. Kaverit tulivat siihen minun ympärille ja kysyivät mikä minulla oli mutta en olut sanonut mitään. Yksi tytöistä oli sanonut kuulemma että minä olin ihan paniikissa no sit ne haki opettajan joka vei minut sisälle. No en mä kehdannut siellä istua joten lähdin ulos ystävän avustuksella. Ulokona kaverini tulivat minun ympärille ja siinä siten me kaikki seisottiin kunes minä vaan kaaduin ja kaverit olivat hätäisellä johtopäätöksellä todennut että pyörryin vaikka en pyörtynyt no siihen tuli opetaja joka kysy juttuja mutta en kyennyt vastamaan siten kellot soi ja menimme sisälle. Sisällä kaaduin yhteen nurkaan. Sitten kun opetaja tuli niin kaikki olivat meneet sanomaan opettajalle että minä en ole ihan kunnossa. Jouduin terkkarille ja siellä mä sit istuin kaverini kanssa kuness pystyin taas hengittämään normaalisti. Mun loppupäivä menikin sit siinä kun kysyin kaikilta tietoa tapahtuneesta.

Jos ihmettelette miks tuolla alussa oli semmosia kohtia missä käyttäydyin kuin hevonen niin se johtuu siitä että keppihevosilla on isot vaikutteet mun käytökseen että tilanne ois ollu ihan eri jos en olisi olut keppihevosen selässä. Mua ei ois välttämättä ahdistanut niin paljon jos ne ois ollu tyttöjä niinku mäkin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *