Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Paha olo, viiltely ja yksinäisyys

Nimimerkki: juukelispuukelis (13)

!TW! En yhtään tiiä miten tää pitäis kirjottaa mutta joo. Mulla on ollu tosi hankalaa 2018 vuodest lähtien. Kaikki on tuntunu mahottomalta ja ihan super hankalalta ja siltä ettei vaan jaksa. Monta kertaa on itsemurhaaki tullu mietittyy mut olin kuitenki sen verran ilone ees joskus et en ois halunnu tehä sitä viel aijemmi. No sitte 2019 lokakuussa mun isä kuoli ja se oli mulle tärkein aina ja no tulee aina olemaan.
Oon aika kireissä väleissä mun äitin kaa ja välil tulee sellai fiilis et mua ei haluttais kotii vaik tottakai välitän siit ja se must ja näin. En oo oikeen ikinä tykänny siit milt näytän ja se tuo tosi paljo paineit ittelle. Painoki ahistaa et mitä jos se vaa nousee. Mut takasin mun isään. Se kuoli ku olin sen kaa sellasis väleissä et oltii edellisen iltana riidelty ja olin tullu kotiin tosi myöhään. Mua kaduttaa niin paljon koska viimiset sanat mitä taisin sanoo sille oli ”vihaan sua”. Enkä todellakaa meinannu mitä sanoin.
Muutenkin oon ollu tosi kusipää mun vanhemmille varsinki iskälle ku se ei oo ikin halunnu mulle mitää muut ku hyvää. Sen kuoleman jälkee oon monta kertaa viillelly ja tosi usein mietin itsemurhaa mut mun äiti eikä veljet kestäis sitä jos mäki kuolisin. Ainoot joille pystyisin puhuu on mun kaverit et mikää muu ei tunnu niiku normaalilt tai näi mut niitä ei oikeestaan kiinnosta. Tiiän et ne kaikki tietää kui hankalaa mul on mut no eiks ihmiset yleensä keskity vaa omiin elämiinsä?
Mun kaikki rytmit on menny ihan sekasin. Nukun ehkä 4h yössä, syön kerran päivässä ja oon liikaa puhelimella. En vaa tiiä mitä tehdä. Oon ihan helvetin epätoivonen täl hetkel ja tuntuu silt et ketään ei oikeestaan kiinnosta. Synttäritki kyl tulossa mut ne ei tunnu yhtää samalt ilma iskää??‍♀️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

enpäs tiedä 2005

20.05.2020 15:14:35

Heippa, oot super rohkee, kun uskalsit kertoa sun tarinan tänne meille. Toi on ihan järkyttävää, itsellä melkeinpä sama tausta. Toivotan sulle tosi paljon tsemppiä, muista kertoa sun tunteista ja avautua jollekin. Minusta esim. traumaterapia olis hyvä vaihtoehto sinulle? - Nimimerkki käyn itsekin siellä omien kokemusten takia- no, anyways. Muista, että oot arvokas ja tärkeä yksilö ja sinua rakastetaan. Voimahaleja Vantaalta käsin!

Anonyymi

20.05.2020 15:14:35

Rakastavan vanhemman menettäminen on varmasti todella harmillista ja on todella surullista, että olet menettänyt isäsi juuri riidan jälkeen. Kannattaa juuri aina muistaa jos on itsetuhoisia ajatuksia niin läheisiä, jotka varmasti rakastavat sinua ja joille sinun kuolema olisi todella hirveä ja kipeä homma. Kannattaa myös ottaa yhteyttä koulukuraattoriin jos viiltely jatkuu.