Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Paha olla :'(

Nimimerkki: Anonyymi (13)

Moi oon 13-vuotias tyttö. Ja mul on tosi paha olla :'(. Mua siis kiusataan koulussa: mun nenän takii, hiuksien takii, finnien takii esim. kerran yks meijän lkl tyttö oli mulle sillee ”onks kiva et sul on noin ohuet hiukset” ja alko nauraa. Ja nyt olevalla luokal (7lkl) kolme poikaa meijän luokalta haukkuu aina ku menin kouluu kanapääks yms.. Mulla on kyllä siis pari kaveria, mutta ne ei voi suunnilleen ikinä olla.

Mun perheessäkää ei hyvin mee. Mun iskä on alkoholisti. Ja siis mun iskä ja äiti on eronnu (seki otti vähä osumaa sisälle) ja asutaan mun äidin kanssa vähä liian pienessä kämpässä ja ku mul ei oo omaa huonetta, nii en saa olla melkee missään rauhassa. Esim. mun äiti koko ajan valittaa joka asiasta mulle, ja jos ollaan joskus kauan aikaa sitten menty jonnekki wannabe lomalle (vuokramökkii) valittaa mulle siitä, et olisi halunnut ostaa sillä rahalla jotain muuta, vaikka kukaan ei voi päättää sen puolesta noita. On siis välillä sellanen fiilis et asuisin mielummin jossain muualla kun täällä… :'(

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(9)

Location

Anonyymi

31.01.2017 18:18:31

Sä voisit käydä vaikka koulukuraattorilla ja terkkarilla. Kerrot heille ongelmistasi, jos et uskalla heti kertoa vanhemmille. Luulen että he osaavat auttaa. Kiusaamisesta pitää ilmoittaa aikuiselle, koska se on vakavaa ja voi jättää ikuiset arvet kiusattuun. Jos koulussasi on muita ihmisiä jotka ovat yksin välitunneilla tai heitä kiusataan, voit vaikka ystävystyä heidän kanssaan ja jos jotain kiusataan voit puolustaa häntä. :)

....

21.02.2017 16:16:38

Varmasti vaikeaa olla. Koita pärjätä

!

21.02.2017 16:17:25

Järkyttävä tilanne!!

Anonyymi

01.03.2017 17:40:11

Tottakai saa itkee ja pitääki itkee pois sitä pahaa oloa, ei sitä saa pitää sisällä. Siit täytyy puhua ja itkeminen jonkun kanssa auttaa, voi puhuu tästä asiasta vaikka koulun terveydenhoitajalle, se osaa auttaa sua.

Anonyymi

26.03.2017 04:48:39

Mitä jos kirjoitat äitillesi kirjeen ?
Aikuiset voi reagoida noin siksi että kokee syyllisyyden tunnetta. Raha ei oo tärkeintä. Älä sitä murehdi.

Anonyymi

07.07.2017 14:01:45

Mua ei oo kiusattu mutta koen olevani täysi luuseri ja arvoton... Oon viimeset pari viikkoo alkanu mittaa syömistäni ja liikkumaan enemmän. Itken itseni uneen joka ikinen yö. Minulla on vain yksi oikea kaveri. Riitaannun todella helposti ja useasti vanhempieni ja sisarusten kanssa.

PastelKid

23.07.2017 23:16:45

Mene terveydenhoitajalle tai koulukuraattorille puhumaan! Jos et uskalla tehdä sitä julkisesti, mene salaa välitunnilla, mutta ilmota opettajalle. Puhu siellä sun ongelmista ja kiusaamisesta, sillä sieltä saat VARMASTI apua! Sieltä saat edes kiusaamiseen jonkin sortin stopin. Jos se jatkuu, mene uudelleen ja pistä se loppumaan. Kukaan ei voi tehdä sitä sun puolesta! Paljon tsemppiä sulle! ♥

miklu fani

28.12.2018 23:45:22

itellänikin on välillä paha olla ja oon kans ollu itsetuhoinen, mutta muakin on auttanut just nimenomaan mikael gabrielin musiikki. kaikkee hyvää ja tsemppiä sulle<3

Anonyymi

29.04.2019 19:10:56

Ite oon 12 v tyttö, ja mun luokal on yks tyttö joka syrjii mua, muuten pärjään koulus vaikka keski arvo on kaikessa 7 . Itekki oon miettinyt jotain paikkaa jonne pääsis vaik illal ja pois sieltä aamul koska oon päivät koulus ja kotona taas hirvee ahdistus.