Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

16.05.2016 | Perhe, Yksinäisyys

Päästäkää mut pois!

Nimimerkki: Jessiina (14)

En voi elää samalla tavalla kuin muut mun ikäiset. Joudun hoitamaan mun pikkuveljiä joka päivä.

Mun päivät on yleensä tämmösiä: aamulla koulu alkaa klo 08.00. Koulussa kestän sen kaiken paskan mitä oppilaat ja opettajat aiheuttaa. Koulu loppuu klo 15.10. Kotona mua oottaa 2 pikkuveljeä sekä äiti. Äiti lähtee töihin ja mä jään hoitamaan niitä. Alan tekeen melkeen heti ruokaa. Syömisen jälkeen siivoan paikat kuntoon. Klo 20.30 alan tekemään iltapalaa. Iltapalan jälkeen pistän ne nukkumaan ja ite meen tekemään läksyt. Vanhemmat tulee kotia yleensä klo 22.00.

Pelkään aina sitä ku iskä tulee kotia koska se alkaa aina huutaan siitä etten oo siivonnu mitään. Nukun yleensä 5 h.

Oisin lähteny tästä maailmasta jo aikoja sitte mutta en pysty muuten mun veljet joutuu kärsiin siitä niin paljon. Itken joka ilta sen takia koska mun veli kuoli vuosi sitten. Hän oli aina se joka auttoi mua ja kuunteli mua. Haluan ihmisen kuka kuuntelee.

”Jääkyynel valuu pitkin poskee ulkokuori vahva sisältä koskee kulissi sortuu sitä mä pelkään jääkö mun vierelle silloin enään ketään?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

28.11.2019 20:35:09

Moi mulla on ihan sama juttu mun sisarusten kanssa joita on 7 ,1 isoveli joka on muuttanut pois. vien joka päivä mun pikku siskon kouluun ja vahvin sitä 24/7