Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

06.04.2020 | Itsemurha, Viiltely

Osastolle?

Nimimerkki: palasina (12)

Moi! Oon 12v henkilö ja haluaisin päästä osastolle. Syy siihen on se että oon tosi itsetuhoinen. Viiltelen, lyön ja puren itseni verille ja mustelmille. En oo päässyt siitä eroon vaikka oon yrittänyt esim: lähtee ulos, jääpalaa. Mikään ei tunnu auttavan. Niin haluisin kysyy miten sinne pääsee vai pääseekö mitenkään. Onko siihen jokin lääkärin määräys vai whaat? Sit mulla on selkeet itsari suunnitelmat mielessä että tota joo… olisin kiitollinen jos siellä lukee joku sellanen joka tietää miten sinne pääsee u know. Sori et ei ollu mikään ”tarina”.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Nuortenlinkki

06.04.2020 15:19:59

Moi,
kiitos että kerroit tilanteestasi.  Meissä heräsi suuri huoli, kun kerroit viiltelystä ja että sinulla on itsemurhasuunnitelma mielessä. Sen vuoksi meidän piti kertoa tästä viestistä myös viranomaisille - se ei kuitenkaan tarkoita mitään pahaa, vaan heidän tarkoituksensa on auttaa. Sinun ei tarvitse jäädä yksin ja apua on saatavilla. 
Kerrot toiveestasi päästä osastolle itsetuhoisuuden vuoksi ja onkin tärkeää että saat itsellesi apua. Oletko kertonut itsetuhoisuudesta vanhemmillesi? Tai jollekkin muulle luotettavalle aikuiselle, vaikka kouluterkkarille tai koulukuraattorille? Kannustan että kerrot tilanteestasi, jotta ammattilaiset ja muut aikuiset voivat olla tukenasi ja miettiä kanssasi, mikä auttaisi sinua parhaiten. 
Jos sinulla on paha olla, voit käydä juttelemassa Sekasin-chatissa osoitteessa https://sekasin247.fi/. Meillä on myös Nuortenlinkissä neuvontapalvelu, mihin voit halutessasi laittaa viestin ja kertoa tarkemmin tilanteestasi. Pääset nettineuvontaan tästä. 
Jos tarvitset nopeasti juttuseuraa, voit soittaa kriisipuhelimeen numeroon 0925250111. Kriisipuhelin päivystää ympäri vuorokauden. Jos kyseessä on hätätilanne, tulee soittaa hätänumeroon 112. 
Toivomme että rohkenet kertomaan tilanteestasi aikuiselle ja saat sitä kautta varmasti apua.