Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

27.04.2020 | Itsetuhoisuus

osasto

Nimimerkki: korppi (14)

En ois koskaan uskonu sanovani tätä, mut oikeesti haluun osastolle. Muuten varmasti teen jotain pahaa ittelleni. Oon ollu itsetuhonen melkeen 2,5 vuotta enkä enää tiiä miten se lopetetaa, mut tiedostan että se ei oo hyvä asia ja haluun lopettaa sen viimein kokonaa. Oon tosi väsyny tähän kaikkeen enkä jaksa enää. Mulla on paljon itsemurha-ajatuksia, ja mua pelottaa et vielä joskus tyyliin otan yliannostuksen. En jaksa olla yksin näiden asioiden kans, haluun oikeesti kunnon apua. Osastolla ois jonkinlainen kontrolli, siellä ei vois tehä mitää ittellee. Joten siis miten sinne pääsee mahollisimman nopeesti?:(

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

?

27.04.2020 11:55:18

Hei! ?
Laita viestiä esim. tänne Nuortenlinkkiin tai Verkkovinkkikseen tms. tai mene juttelemaan esim. kuraattorin tai kouluterveydenhoitajan tms. kanssa.
Tossa Nuortenlinkin kommentissa on tosi hyviä vaihtoehtoja.
Älä huoli, kaikki kyllä järjestyy ja menee hyvin! ????
Tsemppiä ja voimia! ❤️??????

Nuortenlinkki

27.04.2020 11:55:18

Moikka, kiitos että kerroit tilanteestasi. 
Hienoa kuulla että haluat apua. Oletko kertonut itsetuhoisuudesta vanhemmillesi tai jollekin muulle luotettavalle aikuiselle, kuten kouluterkkarille tai koulukuraattorille? Kannustan että kerrot tilanteestasi, jotta ammattilaiset ja muut aikuiset voivat olla tukenasi ja miettiä kanssasi, mikä auttaisi sinua parhaiten. On tärkeää että saat pahaan oloosi ja itsetuohoisiin ajatuksiin apua ja avun saamiseksi jonkun aikuisen täytyisi kuulla tilanteestasi. 
Jos sinulla on paha olla, voit käydä juttelemassa Sekasin-chatissa, pääset sinne täältä. Meillä on myös Nuortenlinkissä neuvontapalvelu, mihin voit halutessasi laittaa nimettömästi viestin ja kertoa tarkemmin tilanteestasi, niin voidaan yhdessä miettiä miten sinun olisi hyvä toimia. Pääset nettineuvontaan tästä. 
MLL lasten ja nuorten puhelin auttaa numerossa 116 111 ja on auki ma-pe 14-20 ja la-su 17-20, sinne voi soittaa jos haluaa jutella aikuisen kanssa omasta tilanteestaan. Jos tarvitset nopeasti jutteluapua, voit soittaa kriisipuhelimeen numeroon 09 2525 0111. Kriisipuhelin päivystää ympäri vuorokauden. Jos kyseessä on hätätilanne, tulee soittaa hätänumeroon 112. 
Toivomme että rohkenet kertomaan tilanteestasi aikuiselle ja saat sitä kautta varmasti apua, ethän jää pahan olon kanssa yksin