Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

04.04.2019 | Paineet, Paino

Oonko tarpeeks hyvä?

Nimimerkki: Mikämuavaivaaaaa (12)

Täytän kohta 13 ja mulla on ongelma. Kun mä olin alle 1-vuotias, mulle tuli ihan tosi kova vatsatauti ja siitä lähtien mulla on ollut mahaongelmia. Tai ne alkaa jo lähtee pois ja sillein.

Kun olin joku viis, olin aika pulska, kun mun piti syödä semmosta lääkettä ja mun maha turpos siitä. Muistan vieläki, kun tarhassa mun kaveri (ollaan vieläki kavereita xd) kuiskas yhdelle toiselle, et ”toi on aika läski” ja mä kuulin sen ihan selvästi 🙁 Ja kyl mun äitiki varmaan ajatteli niin, kun mun pitää aina syödä kaikkee terveellistä (mun äitin mielestä banaaniki kovettaa vatsaa lol).

Sitte joskus kakkosella jotkut meidän luokan pojat haukku mua läskiks. Tiiän, että oon muuttunu ja oon kasvanu laihemmaks ja kukaan ei hauku mua enää, mut silti oon tosi epävarma.

Joskus tuntuu, et oon ihan normaali, mut sit taas joskus tuntuu, et oon ihan sairaaaan läski. Oon yrittänyt laihduttaa, mut ei siitä ikinä tuu yhtään mitään. ? ja sit ku yritän olla syömättä herkkuja niin kuiteski syön. En viitti kertoo munvanhemmille koska mua nolottaa jostain syystä se.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Haavelintu

08.04.2019 16:39:33

Ymmärrän hyvin tunteesi. Haukkujat ovat tehneet väärin. Jokainen saa olla minkälainen vain ja sitä ei pidä tuomita. Jokainen on juuri hyvä sellaisena kuin on. Mutta. Muista, että laihduttaminen kasvuiässä ei ole terveellistä. Kehosi muuttuu vielä ja se tarvitsee kunnon ravintoa ja paljon unta. Jos tunnet olosi epävarmaksi, kannattaa kertoa siitä kouluterveydenhoitajalle. Voisitte vaikka yhdessä miettiä, miten voisi laihduttaa terveellisesti, jos näet siihen todella tarvetta.
Muista ihana, että olet täydellinen just tollasena ?