Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

23.03.2020 | Ahdistus, Viiltely

Oon vähän hukassa

Nimimerkki: turhake (16)

No lähetään siitä että mun paras kaveri yritti itsemurhaa joulukuussa 2019. Siit lähti sen ja samalla mun alamäki. Kaikki tuntu ihan paskalta ja vitun turhalta. Mul oli silloin (ja on nytki) rankkaa koska ravasin osastolla kattomas sitä mun kaveria. Viiltelin ekan kerran nyt maaliskuussa. Oon aina osittain syyttäny itteeni siitä mitä tää mun kaveri teki.
Mul on kans muutaki menossa mun elämäs täl hetkellä koska mun ja mun mutsin välit on niiku TODELLA huonot ja asun mun isän luona. Oon viillelly vaikka luulin et se ois vaan se yks kerta ja en tiiä miten täst tilanteesta pääsis nyt pois. Mun toinen parhaimmist kavereista asuu kauempana musta (300+km) joten en kuule siitä hirveesti. Sen tiiän et se on täl hetkellä osastolla ja silläkään ei mee hyvin.
Ahistaa. Stressaa. En tiiä oikee mitä mun pitäs täs tilanteessa tehä ku en vanhemmillekkaan (taino siis iskälle) oo kertomassa. Mul on muutama luotettava kaveri kelle oon asiasta puhunu ja yks heistä ohjeisti mut tänne, joten kirjotan tän vaan hänen mieliksi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Nuortenlinkki

23.03.2020 09:25:59

Moikka,
kiitos että kerroit tarinasi! Ja on ihana kuulla että sulla on ystäviä ketkä välittää, hienoa että ystäväsi kannusti sinua kirjoittamaan tänne Nuortenlinkkiin. Viiltely on vakava asia ja kertomasi kuulostaa siltä että sulla on tosi paha olla. Kerrot että olet hukassa sen kanssa, mitä nyt pitäisi tehdä. Laittaisitko meille viestiä nettineuvontaan, niin mietitään siellä yhdessä mitä voisit tehdä ja mikä helpottaisi sun oloa. Voit kirjoittaa viestin tästä. Yksin ei tarvitse jäädä, pahaan oloon ja viiltelyyn saa apua.