Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

14.05.2018 | Ihastus

Oon niin loppu kaikkeen ja kukaan ei tiiä

Nimimerkki: Tyttö (15)

Moikka oon 15 vuotias tyttö. Oon ollu masentunut 4 vuotta. Se todettiin vasta viime syksynä, kun yritin itsemurhaa.

Jouduin hetkeksi osastolle. Heti, kun tulin kotiin kaikki oletti, että olen kunnossa. Ehkä olinkin hetken, mutta nyt paska olo on takaisin.Viiltelen, hakkaan ja kuristan itseäni. Käyn kerran viikossa psykiatrilla, mutta se ei auta. Lääkitys on ja kaikkee, mutta kun elämä vaan on niin turhaa. En tiiä mitä mun enää pitäis tehä. Siinä alkufaktat, mutta nyt siihen asiaan.

Oon aina ollu avoin sille, että saan tykätä kenestä vain, mutta nyt olen ihastunut parhaaseen kaveriini, joka on myös tyttö. Minua pelottaa ja hävettää. En voi kertoa kellekään. Haluaisin vaan unohtaa ihastumisen ja saada poikaystävän, mutta kun en osaa. Mitä jos mulla onkin vaan läheisyyden puutos enkä oikeesti ole ihastunut tyttöön.Voi ei.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

14.05.2018 18:43:11

Moi, oon ite kans 15 tällä hetkellä ja tosi huonos kunnossa itteni kanssa. Masennusta tai mitään muutakaan ei oo diaknosoitu ku en oo missää käyny mut ei ne diaknosoinnit mun mielest kaikkee kerro. Anyway pelkään kans vähän samaa että jos apua hakisin että vanhempani ei ymmärtäisi mua sillä no en ole heidän kanssaan ollenkaan läheinen enkä tiedä miten heille tästä kertoisin. mutta siis ymmärän kyllä että sua hävettää frendisii ihastuminen kun kyseessä on varsinkin tyttö. Mutta mun mielest siin EI oo mitää väärä et kohde on tyttö ja itteeshän sitä nuorena etitäänkin, Ei se tarkota sulle heti leimaa lesbo kun oot ihastunu tyttöön ja eihän kukaan omilleen tunteilleen mitään voi. Mun vinkki jos koet et tunteista kertominen pilaa ystävyytenne nii kannataa harkita ja oottaa meneeks ohi.(ite ollut ihastunut yhteen tyyppiin koht 6kk xdd) mut oot ihana tollasena ku oot ja pysy sellasena ja en voi ku vaa toivottaa et parempaa tulevaisuutta sulle:)<33
Kyl me selvitään vielä kaikki kunhan ei luovuteta.