Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Onnellisten tähtien alla?

Nimimerkki: SinEPa (14)

Oon kohta kärsiny masennuksesta vuoden ja se on vaan pahentunu täs ajan mittaa. En oo kertonu mun kavereille tai perheelle tai hakenu apua mistään.Vaan kaks nettifrendii tietää ja yks luokkalainen. Avun hakeminen ei tunnu hyvältä.

Oon tosi altis kaikille noloille traumoille ja koska mulle on sattunu tosi monta ikävää asiaa mun elämän aikana, ne on laukassu masennuksen. Mulla ei oo itseluottamusta eikä kukaan muukaan luota muhun, koska en oo näyttäny osaavani mitään. Edes mun vanhemmat ei luota muhun. En tiiä mitä haluun tulevaisuudelta. Mulla on kyl unelmii, mut en tiiä tuunko saamaan mun unelmii toteutettua.

Välillä mun ajatukset on niin epäselvät, et tuntuu, et mun päässä ois tosi raskas savupilvi, joka vääristää jokasen selkeen ajatuksen. Välillä mulla on niin paha olo, et haluaisin vajota omaan pimeyteeni. Musiikki vääristää mun ajatuksia. Piirtäminen, maalaaminen, lukeminen ja viilteleminen on tapoja, joiden avulla saan ajatukset häviämään. En osaa ajatella tulevaisuuteen ja mun on välil tosi vaikee keskittyy mihinkään.

Kotona oon aina yksin. Mulla on liikaa vapaa-aikaa ja se murtaa mut tosi usein. Mut en mä kouluunkaan jaksa mennä. Oon siis jumissa. Mun ajatukset on jumissa. En tiedä minne suuntaan edetä, kun oon päässy peruskoulusta. Eli oon jumissa ajan ja elämän välissä.

Mulla ei juuri oo elämänhalua. Ennen itsemurhan ajatteleminenkin oli jo ehdoton ei, mut nykyään en ees välitä miten mulle käy.

Oon muutenkin erilainen. Demityttö jos se on ees oikea nimike. On paskaa olla erilainen. Pyrin toteuttaa itteeni, mut se on välillä tosi vaikeeta. On tosi perseestä olla erilainen.

Mussa on monia virheitä, mut oon onnellinen, etten oo koskaan kokenu minkäänlaista kiusaamista. Pyrin olee hyvä ihminen: auttaa muita masentuneita ja tukemaan muutenki. Välitän kaikista, mut mul on huono tapaa kantaa omien huolien joukossa muiden huolia.

Mulla on jotaki suunnitelmii, miten aion lähtee parantaa omaa mielenterveyttäni.

Toivon, että kaikilla lukijoilla on kaikki hyvin ja kiitos, jos jaksoit lukea. Laittakaa kommentteihin, jos samaistuitte johonkin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

19.04.2019 19:43:31

Olen 60 vee kalkkis ja satuin vaan tänne nuorten sivulle.
Ikävä kun Sinä koet noin. Murrosikä voi tuoda tilanteeseen oman haasteensa.
Hyvä kun kirjoitat tilanteestasi. Se on jo tärkeä askel. Mene ihmeessä puhumaan koulun terveydenhoitajalle ja pyydä ammattiapua. Sinä olet tosi arvokas ja tärkeä ihminen. Me kaikki olemme tasan yhtä arvokkaita. Hae rakas nuori apua. Kyllä sinä selviät. Seurakunnissakin on hyvää nuorten toimintaa. Iso hali ja paranemista Sinulle.