Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

onks mulla tulevaisuutta?

Nimimerkki: ): (15)

Tänä keväänä mulla loppu peruskoulu. Yheksän vuotta, joista kolme viimesintä oli mun elämäni parhaimpia ja pahimpia. Kiusaaminen on viimestään nyt täysin ohi mut samal menetin kaikki ne hyvät puolet peruskoulusta, tutut luokkalaiset ja opettajat ja kivan koulun. Nyt tulevaisuus vaan ahdistaa, koska mä en suoraansanottuna nää itelläni tulevaisuutta. En tiedä mitä tehä, en tiedä mitä ajatella. En nää itteeni tekemässä mitään työtä enkä koulussa opiskelemassa jotain alaa, mikään ei tunnu omalta.
Eikä tää monta vuotta kestäny kipu, paha olo ja ahistus hellitä vieläkään. Päinvastoin tuntuu et kesä ja loma vie kaikki mehut ja itken vaan kokoajan ikävääni jo nyt takas tuttuun peruskouluu. Pelkään että mä satutan taas itteeni. Suunnan pitäs olla pohjalta vaa ylöspäin mut musta vaa tuntuu et oon melkein jo loppu. Jos en vaa jaksa. Oon nii yksin. Oon niin väsyny tähän.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

08.06.2020 13:53:08

Itte voin sanoa kun ekaa kertaa menin lukioon kun jaettiin ryhmiin.
Mua jännitti ihan sikana et millaisen luokan saan ja tunnetko sieltä ketään. Noh sain ihan hyvän luokan ja tunsin muutaman, mutta sain myös kavereita.
Ei kannata pelätä koulumaailmaa, koska siellä on ihmisiä jotka aitaa sua tarvittaessa.