Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Onko siellä ketään?

Nimimerkki: -muidenäiti- (19)

Kun sulla on vaikee hetki tuotko sä sen koskaan esille? Mä yritän. Joskus.

Tai tiiäthän, aina sitä sanoo että ”joo kaikki ok, oon ihan jees” vaikkei ookkaan. Ja sit seuraavas kuvas istuu yksin vessan lattialla itkees ja toivois et ei olis yksin.

Koska kyllä mä pidän niitä pausseja kun kirjotan viestiä, jätän ne epämääräset kolme pisteittä sinne viestien perään, lähetän viestejä ja sit poistan niin nopeesti että kukaan ei ehi nähä niitä ja yritän huutaa apua. Yritän huutaa ja antaa merkkejä joita kukaan ei tunnu huomaavan koskaan huomaavan. Kyllä mä noi samat merkit huomaan.

Huomaan kun joku on poissaolevampi kun normaalisti, huomaan kun enään snäpissä ei tuukkaan hymyilevii kuvii vaan ilme on vakava ja tyyppi istuu lattialla eikä makaakkaan sängyssä, kyllä mä huomaan kun toisella on sama paita 2 viikkoo päällä kotona vaikka onkin kesäloma. Kyllä mä huomaan…. Miks ei kukaan muu?

Miksei kukaan muu huomaa kun mä huudan?

Koska niinä hetkinä kun istuu sielä vessan lattialla ja itkee, ainut mitä mä toivon on, että mulla olis edes joku siinä vieres jota halata ja joka sanois et kaikki on ok. Tai että edes joku laitais viestii ja sanois että tietää ettei kaikki oo ihan hyvin. että edes joku olis siinä vieres ja ymmärtäis.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

27.12.2021 16:25:37

Samaistun täysin, ja toi on niin raastavaa. Pitää vaan uskoa siihen, että joku päivä asiat helpottaa. Ihmiset yleensä tarkottaa hyvää mutta on vaan ajattelemattomia. Ellet ole supertunneälykkäiden ihmisten ympärillä, sano ääneen miltä susta tuntuu. Muut ei osaa lukea ajatuksia, vaan kuulee avunhuudot vain kun ne sanoo ääneen.