Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

08.11.2016 | Kaverit, Päihteet

Ongelmia

Nimimerkki: ongelmallinen (13)

Joo siis oon 13-vuotias tyttö ja siirryin jonku aikaa sitte yläasteelle. Sielä tutustuin pariin tyttöön ja meistä tuli hyvii ystävii. Mut sit selvis et ne juo alkoholii ja polttaa yms. Sit ne alko liikkuu kaikkien muitten sellasten kaa jotka käyttää päihteitä. Ne tytöt on siis suunnilleen mun ikäsiä ja ne alko liikkuu joittenki 15-vuotiaitten kans. Ne tytöt oli eka tosi mukavia ja sillee. Ne alko olee tosi itsetuhosia ja viilteli ja koko aja puhu paskaa muista ja selitti kuinka paskaa elämä on. Pakko sanoo tähän väliin että tutustuin myös yhteen poikaan ja oon tykänny hänestä koko yläasteen ajan mutta nyt se vihaa mua tai ainaki luulen niin koska toinen noista tytöistä on puhu paskaa musta sille. Nonii siis se alko masentaa mua koska se poika alko välttelee mua ja jos moikkasin nii se ei ees vastannu tai oli sillee ettei huomais. Ja luulin et voin luottaa niihin tyttöihin.

Mulla on muutenki tapahtunu paljo kaikkee surkeeta elämässä ja ne tytöt tietää sen mut ne on kyllä joskus ihan mukavia. En vaa uskalla sanoo niille etten haluu olla niiden kaa jos ne käyttää päihteitä koska kerran toinen niistä valitti mulle siitä ku joku ei enää ”ollu niide kaveri” ku ne alko polttaan… pakko sanoa että ne tytöt on oikeesti joskus tosi ihania ihmisiä mutta nii.

Haluisin että mä ja se poika oltais edes kavereita. Sanokaa mielipiteitä pitääks mun olla vielä niiden tyttöjen kaveri vai mitä mun pitäs tehä!!?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(7)

Location

Anonyymi

06.03.2018 07:03:53

Sinä olet todella vahva kun kestät tuon kaiken. Ansaitset paljon parempaa ja toivon että sinulla helpottuu. Et halua huomioo selvästikkään vaan sinulla on oikeita murheita. Toivottavasti saat tukea ongelmiisi!

Anonyymi

13.03.2018 08:36:07

Olet mielestäni hyvin rohkea kun uskallat kuitenkin puhua jollekkin asiasta. Uskon että löydät työkalut siihen että olosi helpottaa.

13v poika

09.06.2018 14:18:28

onks sul ig tai snäp? voisin tulla juttelee

Anonyymi

29.11.2019 10:57:35

Päänsärky ja huimaus johtuu oletettavasti syömättömyydestä. Se ei paranna sitä oloa se syömättömyys, eikä sitä kannata päästä menemää rajumman syömishäiriön puolelle. Eikö ole ketään, kelle puhua? Koulun terkkari on ainaki sellanen, jolle vois tollasesta mennä juttelee. En tiiä, millanen suhde sinulla on sinun vanhempiin, mutta kannattaisiko heille puhua asiasta, että koet olevasi hylätty? Onko heillä kenties omia ongelmia, minkä takia olet jäänyt huomiotta, koska heidän vastuullansa on huolehtia sinun hyvinvoinnistasi ja siitä, että syöt!
Masennus johtuu aivojen kemiallisesta epätasapainosta, ja tämä pitää korjata, jotta olo parantuu. Riippuen masennuksen asteesta, saattaa pelkkä terpia auttaa, koska se on tehokkain apukeino. Hae ihmeessä apua! Olet vielä nuori ja koko elämä edessä. Usei ylä-asteelle siirtyessä elämä paranee ja tulee uusia kavereit. Itse oli hyvin kiusattu ala-asteella mutta 7-luokalla elämä muuttui täysin. Jopa ala-astelaiset muuttuivat taas kavereiksi, kun ei enää ollut niin pienet piirit.
Mutta ota yhteyttä terkkariin, VAADI saada apua, olet siihen oikeutettu ja ansaitset sen! Puhuminen auttaa.

?

06.04.2020 13:48:00

Hei ! ?
Ehdotan, että tapaisitte ja tutustuisitte paremmin toisiinne, kasvokkain. Kun tunnette toisenne paremmin, tiedätte tykkäättekö toisistanne. Sitten kun tunnette paremmin, kerro hänelle rohkeasti tunteistasi.
Tsemppiä ! ?

Hmm

06.04.2020 13:48:00

Uskon, että kyseinen poika on joko todella yksinäinen tai ei välttämättä. Mutta yleensä jos ihastuu netissä johonkin ihastuu juurikin ulkonäköön, mutta luo kuvan kyseisestä henkilöstä päässään, eli ihastuu omaan kuvitelmaan.
Itse sinuna olisi itsellesi ja kyseiselle pojalle hyväksi sanoa suoraan mitä tunnet ja vaikka pysyä vain kavereina, jos et siis ole kiinnostunut kyseisestä pojasta. Anna pojalle hieman aikaa jos hän ei heti suhtaudu kovin hyvin, mutta jos ei ymmärrä sinua lainkaan niin anna pojan mennä elämästäsi, sillä häntä ei ole tarkoitettu sinun elämään.

Sam

08.02.2022 15:14:02

Heips.
Ymmärrän että ajattelet vanhempiasi, mutta sun pitäis tehdä niinkun sä ite parhaaksi näät. Se ei välttämättä ole aina se helpoin vaihtoehto kuunnella itseään, mutta voin kertoo, et se kannattaa, ja kyllä mä uskon että sun vanhemmat ymmärtää kyllä.