Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Ongelmia ja ongelmia…

Nimimerkki: BabyDontCut (15)

Mä en edes tiedä koska tää kaikki on alkanu. Tuntuu et tää ois ollu aina näin ja se on vaan menny koko ajan pahemmaksi. Mulla on aina ollu tosi huono itsetunto eikä asiaa yhtää jeesaa et saan kuulla haukkui mun ulkonäöstä ja pukeutumisesta ”kotona” äidiltä ja sisaruksilta. Eikä mulla oo oikein koskaan ollu kavereita.

Mun viiltely alko ala-asteella. Vedin myös ensimmäiset kännit 12-vuotiaana. Joskus silloin alko myös mun ongelmat poliisien kanssa. Alussa se oli ihan vaan sitä, että ne vei mut yöllä kotiin, kun istuskelin jossain keskustassa tai sillan kaiteella kattomassa merelle.

Yläasteella asiat meni pahemmaks. Olin 4 kk lastenkodissa ja 13-vuotiaana oli ensimmäinen yö putkassa. Jouduin aika usein tappeluihin poliisien kanssa. Mun ainoo kaveri yritti itsemurhaa monesti ja se oli mulle todella vaikeeta, koska painin itse myös masennuksen, ahdistuksen ja paniikkihäiriön kanssa. En ole kertonut vieläkään ongelmistani kenellekkään ja vanhemmat vain vähättelevät minua ja ongelmiani.

En edes muista montako kertaa oon yrittänyt itsemurhaa. Ja joka kerrailla tuttuun tapaan epäonnistuin. Tuntuu, että mä oon kaikille vaan lelu. Oon aina se viimmeinen vaihtoehto ja mut vaihdetaan heti kun tulee joku muu vaihtoehto. Mä oon arvoton. Mua saa heitellä, lyödä, kuristaa ja mulle voi tehä ihan mitä vaan, koska ketään ei kiinnosta. Ja ne on kyttii ja vaksei ne saa tehdä mitä vaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

11.08.2019 18:57:34

Poliisiväkivalta on aika perseestä