Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

06.05.2022

Ongelmani?

Nimimerkki: €€ (13)

Mulla on vähän ongelmia, ja haluun saada apua.

Mulla on yksi kaveri, joka on mun paras kaveri, jolle oon kertonu vähän asioita mun ja mun perheen ongelmista. Voin kertoo hänelle tiettyjä asioita, mutta en voi kertoa esim.
että viiltelen ja satutan itteeni, koska en haluu aiheuttaa hänelle huolta, varsinkaan, kun hänellä on omiakin ongelmia huolittavana. En ole myöskään sellaisissa väleissä vanhempieni kanssa, että voisin kertoa heille. Yritin kerran, ja äiti ei ymmärtänyt, ja sanoi että se kuuluu tähän ikään. Yritin kerran hakea aikaa koulukuraattorille, mutta en
mennyt tapaamaan häntä sitten kuitenkaan, koska kuulin luokkalaiseni tarinan, missä kuraattori oli kertonut hänen vanhemmilleen kaiken.

 

Musta tuntuu että tää vaan menee koko ajan pahemmaks, ja vaikka yritän kovasti, en pääse eroon viiltelystä tai itseni satuttamisesta. Tuntuu mahdottomalta
kertoa jollekkin tästä, tai saada apua.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Nuortenlinkki

06.05.2022 07:10:00

Moi €€ kiitos viestistäsi <3 Voit halutessasi myös kirjoittaa Nuortenlinkin nettineuvontaan tästä samasta aiheesta niin voimme sitä kautta laajemmin miettiä eri ratkaisuja tähän pulmaan. Viiltely on monesti keino yrittää kanavoida negatiivisia tunteita ulos kehosta, joten toipumisen kannalta on tärkeää miettiä vaihtoehtoisia keinoja, joilla niitä tunteita käsittelisi.

Mielenterveystalolla on vapaaksi viiltelystä omahoito ohjelma, joka kannattaa tsekata. Vapaaksi viiltelystä -omahoito-ohjelma (mielenterveystalo.fi)

Myös sekasin chattiin pääsee anonyymisti juttelemaan asiasta :)

terkuin; Eveliina Nuortenlinkistä