Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Oma kokemukseni

Nimimerkki: Maskertolo (12)

Kaikki alkoi kun olin kymmenen, yritin selvitellä seksuaalisuuttani sekä koin ensimmäisen samaa sukupuolta olevan ihastuksen. Ajattelin sen olevan kuten normaalit hetero ihastuksen ja kerroin tunteeni hänelle, viestillä. No… Hän sanoi ei. Sen jälkeen hän ei oikein puhunut minulle paljon, jokin muuttui tiesin sen. Viitosella minulle selkeni mitä minä tein kun ihmiset alkoivat sanoa minua homoksi. Eli ei vain hän vaan myös luokan häiriköt. Tajusin että asia on levinnyt luokassa, uusien ystävien saaminen oli vaikeata, koska kaikki näki minut friikkinä. Olin jumissa, niin kuin kaapissa mutta kaikki tiesivät. Aloin kehittää muottia itselleni mitä minun pitää olla, joka sai minut vertailemaan ja ajattelemaan että en ole tarpeeksi. Se oli tuskallinen vuosi.

Kuutonen oli helvettiä, koska minua kiusattiin syksyn puolella paljon ja löin päätäni paljon seinään. Enkä halunnut mennä kouluun, nyt kun olen kevät puolella tämä on mennyt maineeni mustaa musta ja henkilökohtaisen tiedon (seksuaalisuuttani) levittämistä ja kertomista. Kerron tämän tarinan ennen sen loppua koska haluan löytää tukea teiltä ja haluan muutosta. Kiitos kun luit.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Nuortenlinkki

13.03.2023 07:54:40

Hei!

Kiitos rohkeasta tarinastasi! On erittäin ikävää, että joudut kokemaan kertomiasi asioita. Täältä voisi löytyä sinulle vinkkejä:

https://nuortenlinkki.fi/tarinat/blogi/lokerointi-ja-normista-poikkeami…

Lisäksi voit laittaa viestiä neuvontapalveluumme tai nimettömänä pääsee myös juttelemaan Sekasin-chat palvelussa.

Aurinkoa kevääseesi!

T. Nuortenlinkki

Nuortenlinkki

13.03.2023 07:58:34

Hei!

Kiitos rohkeasta tarinastasi! On erittäin ikävää, että olet joutunut kohtaamaan tällaista. Tässä muutamia vinkkejä sinulle:

https://nuortenlinkki.fi/tarinat/blogi/lokerointi-ja-normista-poikkeami…

Lisäksi voit laittaa viestiä Neuvontapalveluumme tai jos haluat jutella nimettömästi niin myös Sekasin-chat on olemassa.

Aurinkoa kevääseesi!

T. Nuortenlinkki