Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Olet täydellinen

Nimimerkki: Amanda (13)

Itselläni oli vuosi sitten todella vaikea masennus. Masennukseni alkoi siitä, että ainoat kaverini alkoivat yht’äkkiä haukkumaan ja syrjimään minua.

Sain joka päivä kuulla, että oon niiden mielestä ruma, tyhmä ja sen, että elämäni oli turhaa. Kaverini puhuivat musta paskaa ja musta rupesi liikkumaan aivan tyhmiä juoruja. Silloin minulla ei ollut kuin ne kaverit jotka puhuivat musta paskaa. En uskaltanut etsiä uusia kavereita, sillä ajattelin, että oon arvoton eikä kuitenkaan kukaan välittäisi musta. Mulla oli aivan hirveä olo aina. Kerran purskahdin tunnilla itkuun, koska mua ahdisti niin paljon. Opettajani huomasi, että kaikki ei ollut hyvin ja kysyi, että tarvitsenko apua. Vastasin vain, että ”Mulla ei oo mitään hätää.” Hetken päästä tapasin ihmisen joka auttoi minua paljon masennukseni kanssa. Hän opetti arvostamaan elämää. Nyt mulla on yksi hyvä ystävä, jonka avulla olen päässyt ylös. Kiitos siitä, ilman häntä en välttämättä olisi enään tässä.

Haluan tän tarinan kautta kertoa, että jokainen on tärkeä. Vaikka joskus maailma romahtaa päälle, niin silti voi nousta vielä ylös. Elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista, mutta kyllä se siitä. Sähän pääset ylös, koska sä oot täydellinen omana itsenäsi.

Kiitos vielä Julia, että olet tukenut minua vaikeina aikoina. Olet rakas.<3

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *