Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

25.06.2019 | Seksuaalisuus

Olenko Lesbo!!??

Nimimerkki: A.M (14)

Siis oon viime aikoina alkanu ns. ihastumaan yhteen tyttöön. En oo niinku ”ihastunut” siihen tai mitään, mutta ajattelen häntä. Ja sit mulla on yhtäkkiä ollut kauhee ikävä kaikkii ihmisii (tyttöjä). Saatan miettii jotain rakasta ihmistä jopa 3 päivää!?

Onko kellään kokemusta? Tai tietääkö joku mitä pitäs tehä vai antaa vaan olla?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(7)

Location

Julia Nuortenlinkistä

25.06.2019 14:04:47

Moikka A.M ja kiitos tarinastasi!

Mukavaa, että olet rohkaistunut kirjoittamaan tuntemuksistasi. Ihastuminen on ihana asia, oli sen kohteena sitten mikä sukupuoli tahansa. Ihastuminen tai vetovoiman tunteminen esimerkiksi samaa sukupuolta oleviin henkilöihin saattaa aluksi hämmentää, hävettää tai jopa pelottaa. Sulla on kuitenkin oikeus tuntea niin kuin tunnet ja näissä tunteissa ei ole mitään väärää. 

Joskus tällaiset ihastumiset samaan sukupuoleen saattavat olla yksittäisiä tai rajautua vain tiettyyn ajanjaksoon elämässä. Ja joskus ne jäävät pysyväksi osaksi elämää ja seksuaalista suuntautumista, mutta sen vain aika näyttää. Seksuaalisuuden suuntautumisen muotoja on myös monia, eikä kiinnostus yhtä sukupuolta kohtaan sulje pois toista. 

Tärkeintä on, että kuulostelet omia tuntemuksiasi ja annat itsellesi luvan ihastua juuri niihin ihmisiin, keihin ihastut. Muistathan myös, että seksuaalinen suuntautuminen ei ole lokero, johon on pakko ahtautua – sinä itse määrittelet sen tai olet määrittelemättä. Joillekin ihmisille luokittelut, kuten hetero, lesbo tai bi, tuovat turvaa, kun taas jotkut kokevat ne liian ahtaiksi ja määritteleviksi. 

Voit lukea lisää aiheesta itsetutkiskelusi tueksi esimerkiksi Nuortenlinkin Seksuaalisuus -tietoartikkelista sekä Setan Nuorten sivuilta. Tsemppiä pohdintoihin ja mukavaa kesää sulle!

Anonyymi

01.03.2022 15:34:35

Oon tässä viimeaikoina alkanut miettimään omaa seksuaalista suuntautumista. Olen aina ollut ihastunut poikiin. Viime päivinä olen alkanut miettimään, että olenko sittenkään täysin herero. Esim naisen rinnat saavat minut kiihottumaan ja sitten on saattanut olla pientä ihastumista tyttöön? Mutta se on ollut tosi pientä. Esim. Kun nään hyvännäköisen pihaan niin oon ”daamn” ja ihastun heihin nopeasti. Mutta minua ahistaa se, että kiihotun naisista. Tämä tilanne on minulle aivan uusi ja todella ahistava. Oon miettinyt, että johtuuko se tästä iästä ja oinko vaan saanu itteni ajattelemaan näin, vaikken todellisuudessa ajatteliskaan. Tiedän, että ajan kanssa asiat selkeytyy, mutta halusin vastauksia nyt. Mutta onko normaalia kiihottua naisten rinnoista ja olla samalla hetero??

Anonyymi

01.03.2022 15:39:13

” Oon tässä viimeaikoina alkanut miettimään omaa seksuaalista suuntautumista. Olen aina ollut ihastunut poikiin. Viime päivinä olen alkanut miettimään, että olenko sittenkään täysin herero. Esim naisen rinnat saavat minut kiihottumaan ja sitten on saattanut olla pientä ihastumista tyttöön? Mutta se on ollut tosi pientä. Esim. Kun nään hyvännäköisen pihaan niin oon ”daamn” ja ihastun heihin nopeasti. Mutta minua ahistaa se, että kiihotun naisista. Tämä tilanne on minulle aivan uusi ja todella ahistava. Oon miettinyt, että johtuuko se tästä iästä ja oinko vaan saanu itteni ajattelemaan näin, vaikken todellisuudessa ajatteliskaan. Tiedän, että ajan kanssa asiat selkeytyy, mutta halusin vastauksia nyt. Mutta onko normaalia kiihottua naisten rinnoista ja olla samalla hetero??”

Tähän vielä lisäyksenä, niin en ole koskaan seurustellut tai ollu sukupuoliyhteydessä kenenkään kanssa, joten en sitä kautta tiedä onko se miellyttävää.

J.V

31.05.2022 15:35:25

Moi! Mun mielestä sun pitäis löytää se oikee ja sitä kautta saisit tietää et ootko lesbo, mun mielest oot lesbo

Anonyymi

04.06.2022 07:00:33

Ihan miltä itsestä tuntuu.

Anonyymi123

04.06.2022 07:01:25

Ihan miltä itsestä tuntuu.

Anonyymi

06.01.2023 23:44:36

Oon 12 vuotta täytän pian 13:) oon miettiny lähi aikoina toosi paljo omaa seksuaalisuutta en oo ollu koskaan kunnol ihastunu viime vuonna sanoin tykääväni yhestä pojasta mut en oikeesti tykänny sanoin vaan sen takii ku muillaki oli joku nyt oon miettimy niiku et jos oonki lesbo enkä oo vaa löytäny sellasta tytöö mistä tykkäisin:) paitsi mun paras kaveri tai ku en tiiä oon miettiny paljo ja en tiiä tykäänkö siitä ja vaikka tykkäisin en voi kertoo koska se on mun paras kaveri ja meidän välit varmaa muutuis tosi paljo:( mut ihan sama ei kukaan tätä kuitenkaa nää