Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

olenko lesbo?

Nimimerkki: A.H (13)

Moi, olen nyt muutaman vuoden ajatellut et oonko lesbo. Ite ainakin ns ”haluaisin” olla lesbo. Olen kyllä ollut muutaman pojan kanssa yhdessä, mutta joka kerta on alkanut kummallisesti ahdistamaan, joten suhde on pitänyt lopettaa mun osalta siihen. Kun olin tytön kanssa ekaa kertaa yhdessä, semmoista ahdistusta ei tullut ollenkaan koko suhteen aikana ja kaikki tuntu muutenkin paljon luontevammalta.

Eka tulin kaapista ulos lesbona sitten olin pan ja sitten poly että on vähän väliä ollut ihastumista poikia kohtaan. Nytten on taas tullut semmoinen vaihe et tykkään paljon
tytöistä ja on ollut paljon ihastusta tyttöjä kohtaan. Jos olen joskus katsonut elokuvaa ja siinä on tullut joku hetero nuolemis kohta, niin se on alkanut ällöttämään mua. Jos olen ihastunut poikaan niin se on aina ollut jotenki feministinen taikka homo. Tällä hetkellä haluisin kovasti olla lesbo, enkä pystyisi mitenkään kuvitella suhdetta pojan kanssa. Olen myös paljon kohdannut fyysistä seksuaalista ahdistelua pojilta joten se on varmaankin ottanut myös kantaa asiaan. Mutta tiivistettynä: minua ahdistaa olla poikien kanssa yhdessä, olen halunnut olla lesbo 2020 asti, tykkään olla mieluummin tyttöjen kanssa yhdessä. OLENKO LESBO?
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *