Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Olen yksinäinen

Nimimerkki: Yksinäinen (14)

Hei! Olen kohta 14-vuotias tyttö ja kärsin koko seitsemännen luokan syrjäytymisestä. En ole koskaan ollut kiusaamisen kohde ja minulla on ollut ennen luokallani kavereita, mutta he vaihtoivat koulua ja jäin itse ihan yksin.

Minulla on toisessa koulussa paras ystäväni, joka on ollut minulle ihan älyttömän tärkeä jo monta vuotta. Hän auttaa, tukee ja kuuntelee joka asiassa ja hetkessä. Hän on kuitenkin muuttamassa aivan pian parinkymmenen kilometrin päähän ja pelkään sen olevan ystävyytemme loppu.

Puhumme aina, että pitäisimme yhteyttä ja olisimme kahdestaan aina, kun voimme, mutta silti. Hän on kuitenkin ainoa ystäväni ?.

Olen aina ollut todella ujo persoona ja en oikein uskalla mennä puhumaan muille. Luokallani kaikki muut ovat sellaisia joiden kanssa en halua olla. Vihaan itse päihteitä yli kaiken, ne ovat mielestäni maailman inhottavimpia asioita ja minulla ei (ainakaan vielä) ole mitään mielenterveys ongelmia.

Toivon, että luokalleni tulisi ensi vuonna uusia tyttöjä joiden kanssa voisin ystävystyä ja olen aloittamassa uuden harrastuksen josta toivon saavani kavereita. Kiitos paljon, jos jaksoit lukea tänne asti ja jos kellään on yhtään kokemusta niin toivoisin, että voisi laittaa kommenttia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(8)

Location

Anonyymi

29.06.2018 19:23:42

Tsemppiä uuden harrastuksen aloittamiseen tulet varmasti saamaan kavereita sieltä. Pysy vahvana,

Anonyymi

02.07.2018 10:26:51

moi mulla on sama juttu

Yksinäinen ihminen

02.07.2018 19:49:08

Moi. Samaistun todella hyvin sinuun sillä minäkin kärsin samoista asioista kuten ujoisuus. Ja itsekään en tykkää päihteistä. Ja kannattaa kokeilla myös semmosta harrastusta, kuin partio (jos et ole kokeilut tai aloittamassa sitä) ja mennä rohkeasti mukaan. Voin luvatta, että tutustut uusiin ihmisiin siellä. Ainakin kannattaa kokeilla, koska olen aivan koukussa siihen harrastukseen?. Ja jos haluat jutella partiosta lisää tai muuten vain tutustua uuteen ihmiseen, niin voit pistää Instagramssa pyyntöä (lonely_wolf9). Kunhan muistat mainita tästä kommentista, niin koitan muistaa asian... Mutta kumminkin voimia sinulle ja myöskin uudelle harrastuksellesi!

Äskädää

09.03.2019 07:54:07

Jep

Anonyymi

14.03.2019 20:53:15

Ihan niinku oisit ite kirjottanu ton tekstin. Voimia

Anonyymi

19.04.2019 18:37:15

Olen aikuinen mies ja tunnistan hyvin yksinäisyyden kokemuksen. Itse olin nuorena hirveän ujo. Ei sitten ollut ystäviä kun en koulussa saanut otettua kontaktia. Tyttöjä nyt hyvä, että uskalsin edes katsoa silmiin. Asuin maatalossa eikä kavereita senkään takia ollut. Seurakunnissa on monesti hyvää toimintaa nuorille. Kannattaa käydä tutustumassa vaikka sekin uskallusta vaatii, mennä yksin uuteen paikkaan.

Anonyymi

25.01.2020 16:06:36

Tuntuu kuin lukisin omaa mieltä, voimia sinulle

Anonyymi

27.03.2022 10:36:25

olen itsekkin yksinäinen ja mulla ei oo kavereita