Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

11.05.2020 | Sukupuoli

Olen tyttöpoika

Nimimerkki: Tyttöpoika (16)

Oon 16- vuotias tyttö, mut mä tunnen olevani poika. Mä vaan tunsin niinku et mä oon poika. Ekaks mä en uskaltanu kertoo et mä tunnen olevani poika vaikka synnyin tytöks. No, mä kerroin sit lopulta kotona sen. Äiti oli ihan sillee et "sä oot tyttö etkä poika". Iskä ei sanonu mitään.
Mut mä kävin kuraattorilla koulussa ainaki 2 kertaa viikossa. Siellä me juteltiin siitä et mä voin olla poika jos tunnen itteni pojaks. Yhesti kotona sanoin et mä en oo tyttö, vaan poika. Äiti oli vieläki sitä vastaan, mut mä olen se kuka olen. Nyt mä tunnen itteni "muuks". Mä oon nyt tyttöpoika.
Eka mun luokka nauro ku kirjotettiin seiskan alussa "kirjeitä" joissa piti kertoo itestään, mut opettaja ratkas sen sanomalla: – Liisa voi olla poika jos haluaa, Matti voi olla tyttö jos haluaa. No, nyt mä oon suht ilonen täällä. Halusin kertoo tän tueks niille jotka on "muunsukupuolisia".

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

?

11.05.2020 14:12:10

Hei ! ?
Hienoa ! ?
Jokaisella on oikeus olla sellainen kuin on !
Jotkut myös haluu olla sukupuolineutraaleja, eli ei ole tyttö eikä poika. Sana saattoi mennä väärin. Saatoit tarkoittaakin sitä "muunsukupuolisella", mut niin.
Vanhemmille voi olla vaikeaa kuulla et lapsi haluu olla poika eikä tyttö mut silti on oikeus olla sellainen kuin on.
Tsemppiä ! ?