Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

18.06.2018 | Itsetunto

Olen liiiiian pitkä

Nimimerkki: Liiiiiian pitkä (12)

Moi! Mä kerron nyt mun tyhmiä pituusmurheita tai mitä ikinä ny onkaa ?

Oon siis tällänen 12v tyttö ja oon n. 170cm pitkä. Ehkä pisin kaveri ketä mulla on on ehkä joku 163cm? Ja hänkään ei oo mikään mun kauheen hyvä ystävä. Eli toisin sanoen kaikki joiden kaa oon paljon on mua ainaki 20cm lyhyempiä ja niiku pakko sanoa, että näyttää ihan himputin tyhmältä, ku kävelen niitten kaa jossain kylillä. Kaikki tyylii luulee et oon niitten äiti ;( Enkä mä muutenkaan tykkää mennä minnekkää paikkaa missä on paljon ihmisii, ku tunnen oloni tosi hölmöks kaikkien aikuistenki seurassa. Ja tästä päästään siihen miks pääosin nyt kirjotan tän tarinan.

Mulla on ollu jostain 10-11v lähtien tosi huono itsetunto, kun oon niin pitkä. Ja se on vaivannut mua ihan hirveästi, ja vaivaa vieläkin. En niinku uskalla mennä mihinkään mun kavereitten kaa, koska pelkään et kaikki tuijottaa ja luulee mua joksku aikuiseks. Ja yksinkää en sit tykkää liikkuu missään ulkona, ku esim olin ihan vaa lenkillä koiran kaa nii jotkut 15-16v pojat tuli vaa huutelee et: ”hyvä perse”, ”saanks sun numeron” ja tällee. Oli kyl aika kauheeta, ja luulen ettei ne olis tollasta millekkään 150cm 12veelle huudella. Mut onneks tapahtu vaan kerran.

En kuitenkaan uskalla mennä mihinkää et oon vähänniiku lukittuna tänne mun huoneeseen nii kauan kunnes mun kaverit kasvaa ees 160senttisiks. Ja sit täs on viel seki että mul on veli, joka voi ny olla vaikka Pekka. Pekalla on muutamii sairauksii ja niitten takia hän on jäänyt tosi lyhyeksi ikäänsä verrattuna. Sillä hän on ehkä noin 145-150cm ja täyttää kohta 15.

Kuitenkin, kun käydään aina jossain lääkärissä Pekan tutkimuksissa sun muissa nii lääkärit on aina silleen: ”noh, mites isosiskolle kuuluu?” ja siitä tulee aina sellainen awkward hetki, ku oon ain sit sillee ”hehheh..oon vähän niiku pikkusisko” ja sit tulee ain hiljasta. Ja tiiän et ei ne tarkota sitä pahalla, mut musta vaan tuntuu jotenki syylliseltä aina tollasten jälkeen.

Tunnen et synnyin niiku liian myöhään ja sit vaa oon näin isokokoinen. En jaksa nyt enää teille valitella mun pituudesta mut tää avautuminen oikeesti auttaa joten kiva jos jaksoit lukee ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Random

28.06.2018 17:50:23

Oon 13v ja oon 146cm pitkä ja sain vähä aikaa kuulla että jään tän pituseks! Ymmärrän kuitenki ettei hirveen pitkänäkään oo kivaa mutta koita muistaa ettet olisi sinä jos sinä et olisi noin pitkä!

Alipainoinenlyhyehköhenkilö

11.10.2018 20:12:22

Mulla taas unelma olla 2metrii ja veettuilla kavereillesiitä.. oon 145cm 31kg 12v eli lievästi alipainoinen lyhyt tyyppi.. Kyllä sä osaat sitä arvostaa, ku vaan hyväksyy itsensä. Mäkin oon ihan sujut kyl just ja just..