Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

"Ok, oon bi."

Nimimerkki: Ruttu (15)

Tajusin siinä 6. luokalla, et en ehkä oo kiinnostunu vaan vastakkaisen sukupuolen edustajista. Mulle itelle tää oli ihan ok, mut pelkäsin, et mitä muut aattelis tästä. En siis kertonu kellekkää. En ees mun parhaalle kaverille, jonka kans oltiin ihan superläheisii.

Kun menin 7. luokalle, ihastuin yhteen mua vanhempaan tyttöön. Samaan aikaan olin kiinnostunu yhest vuotta vanhemmast pojasta. Hämmentävää. Olin hautonu tätä jo jonkin aikaa sisälläni, ku sit kerroin tälle mun parhaalle kaverille tästä. Juteltiin ja hänkin kertoi olevansa bi. Tunnettiin toisemme kyl tosi hyvin eikä kumpikaan ollu kovin yllättyny tästä (XD).

Nyt oon 8. luokalla, mul on menny välit tän mun parhaan kaverin kans (en tiä miten näin kävi). Oon yhä ihastunu tähän vuotta vanhempaan poikaan. Sen lisäks mul on uus kiinnostuksen kohde mun luokalta. Mä toisinaan vihaan sitä tyttöö, mut se on vaan niin upee. Ongelma on, et oon aivan liian ujo kertomaan tunteistani kummallekaan. Tuun kuitenkin torjutuks, koska tää poika ei osota kiinnostuneensa musta ja noh, mulla ja sillä tytöllä ei oo kovin hyvät välit.

En tiiä yhtään, miten jatkaa tästä tilanteesta. En tiä haluunks kertoo tästä mun nykyiselle läheisimmälle kaverille. En tiiä kestäiskö se mult enää yhtään tunneryöppyy.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Annieey

12.05.2019 18:44:25

Kuulostaa siltä että parasta varmaan on sel itellä että kenestä sitä oikeen tykkääkään ennen ku alkaa heille kertoon sitä. Mut ihana että oot löytäny ittes biseksuaalina!

Vierailija

28.06.2019 09:12:19

Moi! Ite oon vast menos 8.lk ja oon kans bi. Itte en oo ollu samas tilantees, mut ehkä kannattaa vaa hetken aikaa sulatella asiaa ja kertoa vaik ensin toisel ja dit toisel, ja tsekkaa mitä kummatki siitä meinaa.