Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

oisko kaikki olla viä joskus ok?

Nimimerkki: Anonyymi (13)

Moi. Oon 13 vuotias henkilö, jolla on paljon takana, mutta enemmän vielä edessä, ja se pelottaa mua. Oon joutunu kestää paljon lyhyen ajan sisään mm. mun tyttöystävä kuoli, mun vanhemmat riitelee, mua on kiusattu pitkään, oon selvästi erilainen ku muut, eikä mulla oo paljoaa ihmisiä joille puhua. Et kaikki pääsee perille, voitais kelata joku kaks vuotta taaksepäin. (Vuoteen 2019):

Olin tuolloin neljännellä ja menossa viidennelle. Olin nuori mutta mulla oli jo siinäkohtaa tyttö jota rakastin. Olimme yhdessä olleet syksystä, ja olimme todella läheisiä. Mun vanhemmat oli vähän jo etääntyneet toisistaan, mutta niin vähän että sitä tuskin huomas ees. Kiusaaminen alkoi jo eskarissa, joten sitä on tullu kestettyä ihan helkkaristi. Erilainen oon ollu aina, kuten esim, en ole koskaan pitänyt itseäni poikana tai tyttönä. Lisäks mun pukeutuminen erottu aina kaikista muista. Saatoin vaikka käyttää hametta ja shortseja samaan aikaan, mutta mekkoa tai pukua en koskaan suostunu pitämään. Rakastin, ja rakastan kalaa paljon enemmän kuin lihaa, ja olen ollut aina aika villi kokeilemaan asioita. Vuodet meni silleen suht nopeesti vuoteen 2021. Vuoden 2021 kesällä kun menetin mun tyttöystävän, tuntui sille, kun joku olisi painanut jarrun pohjaan.

Aika alkoi kulua aina vaan hitaammin ja hitaammin. Lopulta tuntu kun aika ois melkein pysähtynyt. Maailman laajuinen pandemia ei paljoakaan vaikuttanut elämääni, mutta se hidasti vauhtia päässäni. Pikkuhiljaa mun päässä ”pimeni”. Mun henkinen hyvinvointi kärsi pahasti, ja en oo ollu ton kesän jälkeen kunnossa, en henkisesti, enkä fyysisesti. Myöhemmin, nyt kun kirjotan tätä, on (14.2.2022.) menny kolme päivää siitä, kun tää K***** alkoi näkymään mun elämässä virallisesti, koska mun yks ystävä kuoli tähän tautiin. Nyt vaan yritän toipua kahen mulle tärkeen ihmisen menettämisestä.

Ps. Tsemppii kaikille joiden elämään tää pandemia on vaikuttanu, ja joilla on muuten vaikeeta. Muistakaa että kaikki on ihania ja rakkaita omassa persoonassaan, omien tapojen ja identiteettinsä kanssa. <3
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *