Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

neitsyys

Nimimerkki: seÄiti (14)

Tarinani ei niinkään koske minua itseäni, vaan kaveriani. Olen tuntenut tämän kaverini vajaa kolme kuukautta ja olemme molemmat yli 14 vuotta vanhoja. Tämä kaverini (sanotaan vaikka Kylli) asuu minusta linnuntietä n. 380 km päässä, emme siis mitään naapureita ole. Noh.. itsehän olen aina ollut vähän se huolehtivainen kaveri ns. ”kaveriporukan äiti”. Tämä Kylli on liikunnallinen kaveri, en hänestä viitsisi paljoa kertoa, ettei kukaan vaan voisi millään häntä tunnistaa.
Kylli oli puolivuotta sitten jollakin urheiluleirillä tavannut tämän jantterin jonka nimeä en muista. Tämä jantteri oli kuulemma ”semmonen mukava tyyppi ja luonne hyvä ja ulkonäkökin hyvä”. He olivat sitten päätynyt samalle urheiluleirille viikonlopuksi, ja heillä oli sitten mitä ilmeisimmin mennyt lujaa. Illan menoa en osaa selostaa mutta siinä sitten ainakin Kylli menetti neitsyytensä tälle jantterille, suojaus kuulemma oli kunnossa.
Noh onneksi tämä jantteri sattui olemaan saman ikäinen Kyllin kanssa, tunnen parikin smuigua jotka pyörittävät ja flirttailevat itseään 3-5 vuotta vanhempien kanssa.. se minulla alkaa vaan kuvottamaan, kun muija on 13 ja ukko 18. Noh oli miten oli niin ei Kylli sitten jälkikäteen kysyttynä ollut kauhean ylpeä tekemisistään ”Mutta se mitä mä tein lauantaina niin se oli isoin virhe mun elämässä”
Neitsyyden menettäminen ei oo se ’cool juttu joka tekee susta alffan tai bossin’, se että sinä kunnioitat muita, kuuntelet kun niillä on asiaa tai hätä, saat ne hymyilemään ja pidät niitä kavereinas, se on se alffa homma. Kyllin tapauksessa tää jantteri ei muuta halunnu ku pesää.. ”Päätetiin, että mulla ja sillä ei oo mitään juttua”
En nyt ala mitään seksivalistuksia täälä paasaamaan, miepä säästän ne teidän terveystiedon opettajillenne, mutta sen mie ainakin tiiän, ettei seksi ole semmonen, mitä kannattaa alkaa harrastamaan kenen tahansa kanssa, ellei ole valmis pettymyksiin, käy vähän Kylliä sääliksi..
Kehoitin Kylliä käyttämään tällä sivustolla olevia palveluita sekä koulukuraattoria ja -terveydenhoitajan palveluita, ketään ei pidä jättää yksin!
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(4)

Location

samsam

17.01.2023 13:14:01

vittu saatana ei perkele

ompas pimpi

18.01.2023 11:58:11

OMGGG PIMPIIII

Anonyymi

18.01.2023 11:59:44

omgggg pimperooo

kukalie

22.01.2023 15:35:07

mitä nää kommentit on? :D