Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Näin mä jäin kiinni päihteistä

Nimimerkki: Tyttö (12)

Olen 12.v tyttö joka jäi kiinni päihteistä. Nyt kerron mitä tapahtui. Eli kaikki alkoi kun olin koulussa ja toinen mun kavereista kysyi että kokeillaanko jotain päihteitä joita me saataisiin hommattua. Noh mä tietenkin lähin tähän mukaan ja menin viikonloppuna yöksi niille. Mun kaveri kertoo että hänellä on tupakkaa ja Lonkeroa. Olin ihan innoissani ja sanoin että voitaisiin mennä illemmalla keskustaan testaamaan niitä. Siinä kului pari tuntia ja kello oli 9.00 me suunnattiin kirjaston eteen johon kutsuttiin meidän toinen kaverimme joka oli poika. No me sitten alettiin polttaa ja juomaan siinä kunnes poika vaihtaa aiheen vapeen. Hän sanoo että hänen isoveljillä on energiajuoman makuisia nesteitä vapeen ja kysyy että onko meillä vapea. Sanoin että voin tuoda mun vanhempien Vapen maanantaina kouluun. Kaikki oli innoissaan ja jatkettiin iltaa. Aamulla menin sitten kotiin ja sovittiin maanataista puhelussa.

Maanantaina olin varastanut vanhempieni vapen ja vein sen kouluun noh ennen koulua sitä sitten tuli polteltua ja vähän koulun jälkeenkin. Tätä jatkui parisen viikkoa kunnes sain jälki-istuntoa koulusta poistumisesta välitunnin aikana. Noh menin kotiin ja kerroin siitä äiti ei ollut kovin ilonen tämän suhteen ja otti kännykkäni pariksi päiväksi pois. Äitini oli lukenut viestini ja pyysi minut puhutteluun. Olin jäänyt kiinni päihteistä.

Olin pettynyt itseeni. Huusin, itkin ja olin toivoton ja masentunut. Äitini kertoi rangaistuksesta ja se oli pahin ikinä saamani rangaistus. Minulta otettiin kännykkä pois kuukausiksi ja en saanut mennä kavereilleni ennen kesälomaa. Olin niin masentunut että suunnittelin itsemurhaa. Parin päivän päästä kuitenkin rauhoituin ja lupasin itselleni etten ikinä enää käyttäisi mitään päihteitä. Tässä oli minun tarinani päihteistäni. Minun rangaistukseni on jo melkein loppu vielä pari kuukautta. Vaikka tämä onkin rangaistus niin tuntuu ihan hyvältä välillä olla ilman kännykkää. Toivon ettei kukaan teistä ala käyttämään päihteitä. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(9)

Location

Jugiboii

19.03.2018 10:30:17

No siis jäin kiinni röökist vapest nuuskasta ja nenä nuuskast mu äiti ja sain siit sit 1kk kottarii ja 2vkoo kännykkäarestii et gg chattii

Anonyymi

19.03.2018 10:30:17

"Masennuin koska en saanu käyttää kännykkää" nää on kyl näitä nykynuori. Koko ajan naama kiinni näytös

Nig

06.01.2024 22:09:11

sanoo keski-ikäinen nainen joka sattui löytämään palstan mihin valittaa "nyky nuorista" .iteppä et koko ajan kato facebookkia.

Spark

19.03.2018 14:17:06

Harmi että juoduit kokeen tällasta, mutta kiinni jääminen oli varmaan hyvä asiakin siinä mielessä että tajusit ettei päihteitä kannata käyttää. Hyvä ku kerroit sun kokemuksesi!

Lmao

29.08.2018 20:12:07

"Masennuin ku en saanu käyttää kännykkää"

://

11.12.2018 13:02:37

yks viikonloppu mun ja mun kavereitten piti mennä juomaan, mut ei saatu juomia mistään perjantaina eikä lauantaina niin aateltii et kai sunnuntainaki vois mennä, kaverit sai vanhemmiltaan juomia ja mäkin löysin meiltä kotoa..sitten oltiin meillä vähän aikaa ja sit lähettii yhtee puistoo ja siellä sit mulla tuli tosi huono olo ja aloin oksentaa. frendit onneks tajus tuoda mut kotii ja kotona vaan oksensin ja oksensin ja no olin aikas tosi sekasin..sit ne soitti mun äitille joka oli tunnin ajomatkan päästä täältä ja sit tänne alko pikkuhiljaa tulee jotai tuttui aikuisia ja sit niitten mielestä olin tosi tosi huonos kunnos ja mulle soitettiin ambulanssi ja no niil kesti vähä aikaa tulla, sit ne otti multa verikokeen ja puhallutti ja siis sitä seuraavana päivänä oli kiva krapula,, päätä särki iha sikana ja no siis ne ambulanssi tyypit teki musta lastensuojelu ilmotukse ja tällee ja nii siis tätä vklp enne oltii juotu ainaki 4 vklp peräkkäi ja nii siis join sinä sunnuntaina pullon 50% minttu viinaa, ainaki puol pulloo skumppaa ja pari siideriä ja se määrä oli vissii vähä liikaa koska sain sen alkoholi myrkytykse mut ny tiän etten ainaka jatkos juo niin paljoo..

://

11.12.2018 13:05:00

nii ja siis oon 13v tyttö ja jääny tosi mont kertaa päihteist kii ja must o tehty lastensuojelu ilmotuksii jne

Anonyymi

28.03.2022 08:23:48

Oot niin vahva ja oon niin ylpeä susta <3

Anonyymi

18.05.2022 07:34:18

Ite jäin kii päihteistä et mutsi laitto takin pesuun ja löysi mun taskuista röökiä ja sähkötupakan no siitähän tuli sossut niskaa:)(