Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

15.01.2018 | Ahdistus, Masennus

Mun vaikea masennus

Nimimerkki: Jultsu123 (14)

Hei, oon siis 14 vuotias tyttö. Oon kärsiny vaikeesta masennuksesta puoltoista vuotta. Tuntuu 24/7 siltä et oon iha loppu enkä jaksa mitää. Tuntuu siltä et haluun vaa kuolla.

Lupaan tää ei oo kivaa, kenekää ihmisen ei tarvis joutuu kokee tämmöst helvettii niide sisäl. Mut siti liia moni joutuu. En vaa älyy mikä ihmisten ongelma on ku pitää kiusaa, syrjii yms. Koin vähä aikaa sitte elämän risteyksen, se oli tosi outoo. En oo aiemmi kokenu semmost. Onks kukaa kokenu niide elämän risteystä? Ittelläni se tienviitta näytti itsetuhoisuuteen ja sitte kuolemaan. Ja kuulen vaa entistä enemmä paskaa joka helvetin päivä. En jaksa enää.

Ja voimii ihmisille jotka kärsii kans masennuksesta, ansaitsissitte nii paljo parempaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

Hulluuden rajamailla liikkuva poika

03.02.2018 17:07:40

Samaistun toho su juttuun koska itelläki on itsetuhoisia ajatuksia ja paha masennus jos haluut tulla puhuu ihan mistä vaa nii voit millo tahansa tulla juttelee vaikka instaan ig: tuomas_kamarainen, mutta voimia sulle

Anonyymi

21.05.2018 13:37:08

mitä mun pitäs tehä ku oon aivan loppu koska kärsin masennuksesta koska mua on kiusattu 2lk asti ja oon ny 9lk. tiiän vika vuos ja pitäs jaksaa viel vähän aikaa mut helpommi sanottu ku tehty.. tänäänki se mun kiusaaja tönäs mua taksin kylkee jotta se pääsis etupenkille vaikka itse halusin vaan mennä taksiin nii pitää viel alkaa tönimääb ja nauramaan ku mua sattuu. kärsin masennuksesta eikä vanhemmat ota mua tosissaa ja hokee koko aja vaa et "koeta jaksaa viel vähä aikaa". voisko joku auttaa mua? pelottaa mennä amiksee jos en saakkaan sielt kavereit ja aletaa kiusaan taas..?

poika

09.06.2018 14:22:36

onks sul ig tai snäp? voisin tul juttelee