Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Mun tarina

Nimimerkki: Tere (14)

No kaikki alko pahenee joskus ku murrosikä alko (11v). Mul tuli enemmän riitaa äitiin kaa vain kotitöistä ja kunnioittamisesta. Joskus lyötiin ja oli väkivaltaisia riitoja, jos suututti äitin, äiti halus tarkastaa puhelint ja tollee enkä tykänny siit yhtää joten en antanu semmost tapahtuu, joskus mua pakotettiin treeneihin vaik sanoin et mul on paha olo, joskus karkasin pariks tunniks pois. Ja haukuin äitiä. Puhuin siitä mun yhdelle sukulaiselle ja kerran se soitti kytät kotiin mut oli päättänykki pistää sekaan mun toisen sukulaisen joka oli tulos hakee mua niille pariks yöks.

Poliisit sano et kaikki olis ok jos kunnioittaisin äitii enemmän ja se oli totta mut en saanu kertoo kaikkee kytil. Mun sukulainen sanotaan vaik (janita) on vielki riidois mun äitin kans ja janita on tosi kiva ja ollaan pidetty leffa-iltoi yhes monta vuot. (—->2022). Äiti oli vähentänyt väkivaltaisuutta paljon ja en enää ollu niin hyvis väleis mun sukulaisen jaa kenen puhuin. Koska Janita on mulle rakas vähän niinku 20v vanhempi bestis. Ja määrä en enää oikeen nää janitaa ku äiti ei on väleis. Viis kertaa vuodes.

Mulle tuli ulkonäkö ja kehopaineita. Mun kaverit puhuu aika paljon muiden kehoistaan mut ei varmaakaa huomaa sitä. No sit en enää ollu mikä kovis niinku muut pojat vaa halusin ol muiden tytyje kaveri. Ja ehkä tuntu et oon queer. Mun yks paraskaveri sano kerran syksyllä et ”oikeest ärsyttää ku sanot kokoajan et haluut k*s, tee se sit jos haluut mut älä jatka tota.” Aloin sit itset**oseks ja oon ollu sen jälkeenkin. Oon joskus ollu myös syömättä pari päivää ja treenannu enemä. Nyt oon taas alkanut syömää herkkua ja mul on riippuvuus energiajuomiin.  Oon kattona monta kertaa peiliin ja vaakaan. En haluu kavereiden reppariin koska pelkään et ne ei jaksais mua vaik oon normpainone.

Oon pelänny et mun vanha kissa kuolee ja se on mulle niin tärkeä et en voi elää ilman sitä, se nukkuu, saunoo, ja tulee aina reissuihin munkaa, mul on tullu paljon itsetuho**** ajatuksia. Koska en halusi enää elää sit ku mun kissa kuolee, mun iskä metsästää joten sil on aseita ja mulla päin on paljon korkeita kallioita ja Mul on tullu niistä its*****isia ajatuksia, oon myös halunnu karkaa mun kaverin kaa mut mun kissa on mulle kaikki elämä. Äiti on hirveen homophobinen ja se on vastaan mun musamakua. Onneks äiti ei juo paljoon. (Monta sanaa muutettu ettei mua tai muita vois tunnistaa)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *