Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Mun surkee kouluvuoden alku

Nimimerkki: Emt :p (13)

Oon siis 7. lk ja kesän jälkeen mut laitettiin keliakia testeihi, joissa ilmeni, että mulla oli keliakia joka pilas mun elämän ja osa mun frendeistäkin vetää surkeeta läppää siitä asiasta vaikka se ei naurata mua yhtään. (keliakia on siis sellane juttu, että ei voi syödä niinku vehnä ruis jne tuotteita) mä en syö ees melkeen mitään, en aamu- tai iltapalaa ja ehkä välillä jotain pientä päivällä. Mä oon niinku nälissään mutta en haluu syödä mitään.

Ja sitte koulu menee päin h*lvettiä kaiki kokeet on jotain 5-7. Koulu ei kiinnosta paskaakaan. En syö koulus. Opiskelen just ja just. Aamusin heräämiseen tai sängystä nousemiseen menee noin 40min. Mä en jaksa opiskella yhtäään.

Äiti huutaa mulle päivät pitkät ja kukaan ei kuuntele mua. Pikkuveljet hakkaa mua ja kiusaa eikä osaa lopettaa. Itken melkei joka viikko ja välil haluisin itkee mut en vaa pysty jne. Viiltelen…… elämä on mitä on. Haluisin harrastaa jotai mutta ei oo mahollisuuksia ja en jaksais keskittyy yhtään. Nukun noin 2-7h öisin. Iskä huutaa mulle mun koenumeroista. Jotkut kaverit puhuu paskaa selän takana musta. Mun poikaystäväkin on huolissaan musta :/

Haluisin tavallaan puhuu jollekkin asiasta mutta en haluu minnekkään esim koulupsykiatrille mikä lie.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Anonyymi

12.12.2018 12:00:22

mulle on puhua lg tiili reettaviivi1

Haavelintu

18.03.2019 20:37:35

Keliakia on vaikea sairaus siinä mielessä, että se rajoittaa syömäkelpoista ruokia niin paljon.
Ymmärrän hyvin miltä susta tuntuu, mutta nyt olisi hyvä puhua jollekin. Jos ei vanhemmille, niin vaikka terveydenhoitajalle, tietysti jos koet tilanteen liian ahdistavaksi, voit ehkä kertoa vaikka jollekin opettajallesi. Hekin ovat varmasti huolissaan tuntikäyttäytymisestäsi. Miksei poikaystävällekin, jos näet parhaaksi.
Vanhempasi ovat kuitenkin vain huolissaan susta. He eivät tarkoita mitään pahaa, he rakastavat sua. Kavereillesi pitäisi sanoa, etteivät vitsit naurata ja vitsailun sijaan he voisivat olla tukenasi.
Kuitenkin, sun pitäisi syödä ja nukkua. Kehitysvaiheessa elimistösi pitää saada tarpeeksi polttoainetta ja lepoa. Kun on energiaa, jaksaa koulussakin paremmin.
Niin ja harrastaahan voi vaikka mitä! Mistä vain olet kiinnostunut. Lukemisesta, kirjoittamisesta, piirtämisestä, maalaamisesta, mistä vain!
Asiat alkavat järjestyä, saatpa nähdä. ❤️