Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

13.06.2017 | Perhe, Suru

Mun iso-mummi

Nimimerkki: Marsuli (Alle 12)

Moi! Halusin nyt kertoo yhen tarinan joka surettaa mua. Palataan 2017 alkuvuoteen.

Mun isomummi oli 90v ku se kuoli. Se oli mukava ♡ Ja siis se oli mun äitin äitin äiti. Ja sil oli keuhkokuume. Se ei ollu siis maailmman parhaassa kunnossa… ?

Ja siis mun äitin äiti (mumma) asui isomummia vastapäätä olevassa talossa (omakotitalossa ja mun isomummi asui kerrostalos) ja äiti ja sen sisko (mun täti) ni oli menos isomummille. Ne kysyi et haluunks mä tulla mukaan. Ja tottakai olin sillee et en mä nyt varmaan jaksa (mulla oli peli kesken, jäin himaan pelaamaan!). Mut joo, sit äiti tuli takas ja se oli sillee et oisit vaa tullu et mummi oli kysyny et mis mä oon. Noinku mun isomummi oli vielä luullut et mä oon mukana ? Ja äiti oli vaa joutunu sanoo et mä en tullu mukaan… Ja se et en menny mukaan vaan jäin pelaa, se oli sairaan iso virhe. Meinaa se olis ollu viimenen mahollisuus nähä mun mummi………

Ja sit meni noin 3-5 päivää ja mentiin mummalle (äitin äitille) ja oltiin siel ja ku lähettiin niin nähtii ambulanssi siinä kerrostalon pihassa, mun isomummi oli kuollut.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(4)

Location

Anonyymi

29.06.2017 11:00:50

Älä vaan syytä itseäsi, vaikka et mennytkään isomummiasi tapaamaan. Kun et voinut edes tietää että se olisi ollut viimeinen mahdollisuus tavata hänet. Hän tietää joka tapauksessa että rakastit häntä ja rakastat vieläkin. Hänkin rakasti sinua.
Tietysti voi tuntua pahalta muistella häntä, ja sitä ettet mennyt hänen luokseen. Ei tarvitse murehtia, mikään tässä ei ole sinun syytäsi. Kaikki kärjestyy, pääset varmasti pian yli tästä. Mutta jos se jää sinua painamaan, voit varmasti puhua jollekkin, vaikka vanhemmille ja/tai terapeutille tai jollekkin. Täälläkin voi puhua. Aina on joku joka voi auttaa, joka tapauksessa. Sinä olet arvokas, eikä sinun tarvitse olla surullinen, vaikka se onkin ihan luonnollista tällä hetkellä. Itke jos siltä tuntuu koska siinä ei ole mitään väärää.
Voimia ja näkemiin. :)

Anonyymi

29.06.2017 11:03:14

Toi äskeinen kommentti oli mun, anteeks kun kirjottelin vähän väärin, ymmärrät kai mitä tarkotin kuitenkin. :)

Marsuli

06.07.2017 17:06:17

Kiitos anonyymi oot tosi ihana ?

PastelKid

24.07.2017 00:01:59

Anonyymin kommentti oli loistava ja yhdyn hänen sanoihinsa! Aika korjaa ja asioilla on tapana järjestyä. Paljon tsemppiä sulle! Pus. ♥