Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

31.12.2021 | Kaverit, Kiusaaminen

Mun elämä on tuhoon tuomittu!!!

Nimimerkki: Anonyymi (13)

Moi oon tällänen13.v tyttö haluisin mun asioista puhuu jollekki mut en uskalla ehkä voisin tälleen vähä harjotella et kirjottaisin tänne<3 eli siis mun elämä on yhtä sotkua kaverit häipyy ja muo kiusataan en oikee osaa puhuu ihmisille ainakaa yksin et juu:(ei täs mitää kaikki vanhemmat sanoo  ku esim itken nii ne sanoo vaa et kaikkijärjestyy NO EI JÄRJESTY!!!!!

Olisin onnekas jos joku vois kertoo vinkkei laihdutuksee en oikee tykkää mun kehosta olis myös kiva jos joku kuuntelis muo mul on täl hetkel joku 2 kaverii nekää ei varmaa välitä oon menos yöks mun toiselle kaverille toi toinen noista kahesta eli juu jännääääääääää!! Se on mun luokan hotein eikä se haluu kertoo et hengailee mun kaa koska oon sen mielestä köyhän näköne<3 et juu en halus olla sen kaa mut sen äiti ja mun äiti on parhaita kavereita ne on jokapäivä kahestaa ja mun on aina pakko tulla mukaa. Aina ku ollaa menos sinne nii se on vaa puhelimel tai soittaa sen poikaystävän sinne ja flexsaa sillä ja pelataa jotai snäppi pelei.

Ku lähettii sielt mun päivä oli täysin pilattu en enää jaksanu joten sain rohkeutta ja kerroin äitille! Olin sillee ”EN ENÄÄ JAKSAAAAA!! SE VAAN FLEKSAA KAIKELLA JA SANOO MUO KÖYHÄN NÄKÖSEKS ONKO SILLÄ JOKU ONGELMA??!!” äiti oli hämmentyny olin sille et kuuleks sä mitä mä sanoin, tee sille jotain en enää voi olla sen kaa. Äiti sano et se sano et sulla sillä ja jollai pojal oli ihan super kivaa olin sille ootko tosissas. Se on sen poikaystävä ja ne vaa tuijotti kännyy ja  pelas jotai snäppi pelei!! Äiti sano et se puhuu sen kaa ja kaikki järjesty lopuks. Ihana äiti<3 muistakaa kaikki järjestyy<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *