Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

15.05.2017 | ADHD, Kiusaaminen

Mun elämä kokonaisuudessaan

Nimimerkki: __aads__ (15)

Mä oon 15 vuotias tyttö ja mua on kiusattu oko mun ikäni. Se ei oo ollu helppoo. Se alkoi siitä kun alotin ekan luokan ja mulle oli todettu ADHD. Mä en tajunnut silloin, että muut ei ymmärtäisi sitä vaan. En olisi arvannut että ne alkais kiusaamaan mua, joten kerroin siitä kaikille. Sen johdosta mua alettii kiusaamaan. Kakkosen ja kolmosen aikana mua ei kiusattu ollenkaan koska mä vaihdoin koulua ja sen takia kukaan ei tinnyt mun sairaudest. Sitten nelosella mua alettiin kiusaamaan r vian takia koska se oli hauskan kuulosta kun puhuin. Sitten mun vanha luokkalainen tuli siihen kouluun ja levitteli mun ADHDsta kaikille ja se oli toinen syy miksi mua kiusattiin kutoseen saakka.

Kutosel vaihdoin taas koulua ja aloitin taas uuden elämän. Kutosella tutustuin muan parhaisiin kavereihin jotka autaa mua jaksamaan ja heidän ansiostaan mua kei kiusattu kutosella. mutta nyt seiskalla se alkoi taas ja yhden meidän luokkalaisen takia mulle todettiin masennus. Mua ahdisti tulla kouluun kun mä tiesin että se oli siellä ja saisin kuulla ne samat sanat joka päivä: sä oot ruma, läski, lauta, huora, voisit pukee enemmän pääle ettei noi sun makkarat näy. Tällästä mun olämä oli siihen saakka kun mä sanoin sille ihmiselle et miltä must tuntuu tulla joka päivä kouluun kun se oli siellä. Sen jälkeen se ei oo kuisannu mua.

Mä haluisin sanoo niille ketkä tän lukee ja osaa samaistua tähän että sanoo niille kuisaajille suorat sanat ja että usko itseensä eikä ole samanlainen kuin mä mun masennus tuli nimittäin sen takia kun mä aloin uskoa mitä se mulle sanoi että mä oisin ollu oikeesti sellanen. Vaik todellisuudessa mä painan 48km ja se on ihan normi paino tän ikäselle. Ja kaikille kiusauille ketä haukutaan laudoiks jos teil on vähäki jotain niin sanokaa vaan niille suoraa päin naamaa et on mul ainakii isommat ku sul…  😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

PastelKid

24.07.2017 17:56:14

Oikea asenne! Loistavaa, että sä uskalsit sanoa vastaan sun kiusaajalle ja sait sen loppumaan. Paljon tsemppiä sulle! ♥