Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Mun elämä

Nimimerkki: Julz (22)

Moi! Tahdon puhua epävakaasta persoonallisuushäiriöstä, ahdistuksesta ja masennuksesta. Minun elämäni koostuvat näistä sairauksista. Ahdistaa aina, ja tämän takia oksettaa melkeen kokoajan, enkä pysty elämään normaalia elämää ilman rauhottavia. Tunnen kaiken liikaa, ja välillä sitten en tunne mitään. En osaa käsitellä tunteita, ja ylireagoin herkästi.
Suhteet on mulle vaikeimpia. En kykene ylläpitämään suhteita. Haluan olla yksin kokoajan, koska kukaan ei ymmärrä eikä halua ymmärtää mua. Ajan ihmisiä pois, koska suhteet on liian hektisiä ja yksinkertasesti vaikeita. Mä käyn psykologilla säännöllisesti, mutta en ole saanut oikeanlaista apua vielä ainakaan. Olen kuntoutuseläkkeellä, koska en ole kykeneväinen töihin. Viiltelen sillonkun oloni on kestämätön. Olin saanut sitä vähennettyä kunnes taas hetki sitten viiltelin.
Suurin tunne mulla on viha. Tunnen järjetöntä vihaa lähes kokoajan. Raivoan lähes tyhjästä, nollasta sataan sekunneissa. Pelkään siinä tilassa, että satutan lähelläni olevia ihmisiä ja ajan ihmisiä pois. En tahdo tuntea näin. En tahdo elää näin. En vain osaa muuta. Kärsimys menee yli sietokykyni. Tuntuu kun olisin seonnut päästäni. En erota todellisuutta harhoista. Kuulen ääniä vaan päässä. Vainoharhoja suurimmaksi osaksi, esim että ihmiset haluaa mulle vaan pahaa. Nään kaiken suoraan sanottuna vittuiluna. En usko kehenkään. Se tuntuu sekoamiselta, mutta luulen että tämä johtuu traumoista. En jaksa tehdä mitään, eli päiväni menevät maatessa. Tahdon vain kuolla, mutta en tee sitä, koska en halua että lisään kärsimystä perheelleni. Tämä on vain kestettävä.
Kunpa saisi vähintään tukea ja apua ongelmiini. Toivon, että te muutkin saatte sitä apua mitä tarvitsette. Mielisairaudet on musta kamalimpia sairauksia, sillä kukaan ei ymmärrä niitä. Minua raivostuttaa, että mielisairaudet on tabuja tässä yhteiskunnassa. Niistä pitää saada puhua, ja pitääkin puhua, että emme tuntisi oloamme yksinäisiksi. Toivon kaikille valoisia päiviä. Muistakaa, että te riitätte ja olette hyviä juuri tuollaisena kun olette ❤️ se on ihan okei pyytää apua kun sitä tarvitsee. Tsemppejä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *