Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

04.02.2019 | Itsetuhoisuus

Mua pelottaa…

Nimimerkki: Peloissaan... (17)

Moikka! Tutustuin yhteen poikaan täs muutama päivä sit netissä. En ole ikinä tavannut häntä oikeassa elämässä, vaikka samassa kaupungissa asutaan. Aluks se oli tosi mukava ja tällee, mut sit se kai aatteli et meiän välille voi tulla jotai ja alko puhumaa tosi ahistavia juttuja..

Mulle tuli tosi epämukava olo. Kun sanoin sille sit siitä jutusta suoraan, kuten mulle on opetettu, se oli tosi allapäin ja masentuneen olonen siitä jutusta. Sit se kerto et se on laitoksessa ja mulle tuli itellekkin paha mieli siitä. Sit se sano et se vahingoittaa itteensä jotenkin ja mulle tuli hirveet omatunnon tuskat siitä.

Tää siis tapahtu pari päivää sitten, mut en saa sitä mielestäni. Mulla on vaa kokoajan semmonen fiilis, että jos jotain käy niin se on mun syy. Mun kaveritki sano et se ei ois mun syy, mut en saa sitä vaa mielestäni. Pitäskö mun nyt ilmoittaa tästä asiasta jollekkin? Mulla on vaa kokoajan sellanen pelko, et se tekee itelleen jotain pahempaakin ja jos tekee niin luonteeni takia en kestäis sitä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

UwU_munkädetvuotaamaitoo

24.11.2019 00:37:16

Mulla on ollut monta kertaa veitsi kaulan lähellä ja pesuainetta lasissa käsi kurkulla ja käsivarret arvilla tiiän tunteen:)

Anonyymi

02.12.2019 20:11:40

Hienoa, että ajattelet läheisten elämää, ja kuinka se heihin vaikuttaisi jos tappaisit itsesi. Mutta puhu peloistasi jollekin! Pelot vaan kasvavat, jos niistä ei puhu. Samalla voisi saada apua itsemurha-ajatuksiin. Ei se itsemurhan yritys mukavalta tunnu. (Enkä usko, että onnistunutkaan teko tuntuu.) Se vain pahentaa oloa. Hae ihmeessä apua! Kyllä se paha olo pitää saada kunnolla purettua pois jollekin ammattilaiselle, jolla on oikeat taidot siihen. Olet itseki tärkeä ihminen ja elämän arvoinen!

Nellunutella

03.01.2020 07:58:28

Älä missään nimessä tapa itteäsi minulla on tuo sama tilanne kuin, sinulla. olet arvokas ihminen et saa satuttaa iteesi.