Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

05.12.2016 | Itsetunto

Mitä teen!!??

Nimimerkki: Haluan sulaa maan alle (12)

No moip! Mie en tiiä mitä miun pitäis tehä.. Miul on tanssiesitys viikon piäst… si ku miul on tanssiesitykses kohta missä pari vetäsee miut ylös ja sit miun pitäis hypätä.. no se ylösvetäminen onnistuu just ja juts koska oon sairaanmoinen läski ja se semmonne sika kevyt ja sit se hyppy ei onnistu… mun täytyis vaa uskaltaa vetää siit parista lujempaa mut muo pelottaa et se on naamallaan mun päällä… sitte mul on toinen tanssi ja sen jälkeen ku se tanssi on ohi joudun olee pikkarisilteen pukuhuoneessa vaihtamassa vaatteet ja en haluu sitä koska mun läskimakkarat näkyy… Pliis auttakaa mitä mun pitäis tehä….
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(5)

Location

Anonyymi

18.01.2017 14:38:01

Yritä jotenkin kiltisti kertoa tälle pojalle, ettet tykkää hänestä. Näin jotenkin, en osaa neuvoa valitettavasti...

Anonyymi

23.01.2017 11:32:52

On vähän surullista että hän tykkää sinusta mutta sinä et hänestä, aika tyhmä kaveri tolla pojalla kyllä

Bowie

28.06.2017 07:08:43

Moi! En oo varma millon tää tarina on ees kirjotettu mutta kuitenkin. :D
On jo varmaan myöhäistä vastata, mutta jos et millään halua, ei sinun kai ole pakko tanssiesitykseen mennä. Ja ei se haittaa jos oot vähän ylipainonen, oon varma että kyllä sulta onnistuu nuo tanssitkin ihan yhtä hyvin kuin muilta. Jos menee pieleen, niin ei se mitään. Ja tietysti voit pudottaa painoa! Netistä tai vaikka kouluterveydenhoitajalta saat hyviä vinkkejä laihduttamiseen. Varmaan luotettavampaa kysyä joltain ammattitasoiselta henkilöltä kuin katsoa netistä, sinne kun voi laittaa kuka vaan mitä tahtoo. Eli jos haluat painoa pudottaa, kysy vaikka terkkarilta tai vanhemmilta apua, jos et muuta keksi. On toki mahdollista että olet jo laihtunut, se on hyvä. Toivottavasti osasin ehkä auttaa, en ole varma sanoinko mitään järkevää. XD
Hyvää kesää.

Anonyymi

02.08.2021 11:01:49

Moi. Kuulostaa pahalta. Esim. Sekasin chatissa on luotettava aikuinen jolle voi puhua jos ei kukaan muu suostu kuuntelemaan. Onneksi sulla on kavereita :) Elämässä kaikilla on joskus vaikeaa ja vaikeat ajat voi tosin kestää kauankin, mutta olet vahva ja pääset vaikeidenkin asioiden läpi elämässä. Kaikki tulee vielä olemaan hyvin :) Mullakin on joskus ollut tuollaisia huonoja tilanteita ja luulin että koko elämä olisi huono, mutta nyt kaikki on hyvin ja olen iloinen että elämäni on mennyt juuri näin :) Yritä vaikka keskittyä johonkin mitä tykkäät tehdä ja puhu vaikka sekasin chatissa aikuiselle. Jos et ole käynyt siellä, niin se on sellainen chat, jonne jonotetaan ja välillä jonotuksen aikana on ryhmächat, jossa ihmiset ovat mukavia :) Siellä chatti on ihan anonyymiä, eikä kukaan mistään saisi tietää henkilöllisyyttäsi. :) Tsemppiä, yritä kestää! Et ole ainut jolla on juuri nyt tuollaista, pääset sen tilanteen ohi.

kapteeniupponalle

06.08.2021 17:56:55

mitä tehdä jos on lätkässä tyttön ja itse on muija ja se tyttö on mun paras kaveri. joka tietää et oon lätkäs siihen mut en osaa tehdä aloitetta.

Auttakaa kapteeniupponallea!