Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

31.03.2020 | Masennus

Mitä mun vanhemmat ajattelee?

Nimimerkki: ApUa AuTaKaA mUa (12)

Mun perheessä on 2 lasta ja vanhemmat. Mä tiiän et vanhemmat ei haluu lisää lapsia mut silti ne panee joka fuckin yö. En ikinä saa nukutuks. Sen takia mulla on VAKAVA masennus ja uni-ongelmia. Ne ei hiffaa sitä et oikeesti mä en nuku sillon kun ne panee. Kerran keskellä päivää kuulu uh ah. Mä nukahdan joskus 00-02.00 ja herään 5-6.00… ja sit ne ihmettelee miks mulla on tummat silmänaluset.  No miksiköhän? Ne pölli mun puhelimen etten vaan kattois sitä keskellä yötä vaikka kuuntelen vittu sitä kun ne panee! Ja ei, en saa hommattuu mistään korvatulppia kun en saa käyttää mun rahaan mihinkään. En MIHINKÄÄN!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(4)

Location

Anonyymi

31.03.2020 13:30:33

Onhan tässä tilanteessa todella paljon positiivistakin. Sun vanhemmat rakastavat toisia ja nauttivat toistensa läheisyydestä. Olisi tosi hyvä, jos pystyisit viestittää heille jollain tavalla siitä, että heidän makuhuoneesta kantavat äänet häiritsevät sinun unta. Sä voisit myös pyyttää, että jompi kumpi sun vanhemmista olisi sinun kanssa silloin, kun sinun pitäisi mennä nukkumaan, lukiisi sinulle tai kuntelisi vaikka rentouttavaa musikkia sun kanssa ja posituisi sun huoneesta vasta silloin, kun on ihan varma, että sinä nukut.

Aavikkokettu

31.03.2020 13:30:33

No mustaki sun kannattaa sanoo niille ja voihan ne vaikka vuokrata mökin ja mennä sinne panee jos on nii kovat halut

Anonyymi

31.03.2020 13:30:33

Tee sillei et sillon kun ne panee nii mee vaa sinne huoneesee sisälle ja samalla sano jotain että onko taas pakko ja lähe vetää. Ei varmana sen jälkee enää pane ku ne tietää sen et sä tiiät niiden petipuuhista

Anonyymi

31.03.2020 13:30:33

Öö... Musta tuntuu, että masennus ei EHKÄ varsinkaan vakava masennus liity tähän, mutta voisit sanoo niille? Tai kysyy apua joltai kuka voi vaikuttaa sun vanhempiin.