Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Mistä mun masennus alkoi?

Nimimerkki: Sad03 (16)

Ku olin 5v, kaikki oli niin hyvin ja elin hyvin. Sit tuli aika alottaa eskari. Se oli jo mun mielestä tosi ikävää ja en tykänny, siellä lapset ja jopa aikuiset ”kiusas” mua siitä kun en suostunu syömään vihanneksia ja mut pidettiin siinä ruokapöydässä kunnes sen söin. En syöny enkä päässy ikinä ulos leikkimään muiden kans sen takia. Kestin tän vielä.

Ala-aste oli iha fine 2 ekaa vuotta kunnes alko kiusaaminen 3lk siitä et olin muita isompi ja ruma. Tää jatku 6lk asti ja mun luokkalaiset otti mun tavaroita, rikko ne, heitti roskiin, nauro kun leikkasin hiukset lyhyeks… 7lk alko, mua ahisti tosi paljon. Sain hyvän luokan ja eka päivä oli ihan jees. Viikot meni ja meni ja sit alko muut luokkalaiset eri luokilta siis kattomaa vinoon ja nauramaan mulle kun kävelin ohi.

Sain snäpin kautta viestejä kui ruma ja läski oon ja et mun vaatekoko on varmaa joku xl. Se jatku niin pitkään et yhtäkkiä mulla oli ensimmäinen viilto ranteessa. Ja hups, vielä toinen. Ja kolmas. 8lk tosi paskoil fiiliksil, se vuosi oli muutenkin tosi rankka, arvosanat laski koska joka päivä en pystyny keskittyy kun kaikki kiusas ja mulkkas ja nauro. Sain uhkauksia ja musta alko levii huhuja koko koulussa. Tultiin päin naamaa sanoo et mut hakataa jos en tee sitä tai tätä. Sama juttu taas koko 8lk.

Ysillä olin henkisesti niin loppu, et koko mun tulevaisuus tuntu toivottomalta. Mun kädet oli täynnä arpia ja viiltoja ja nilkat, reidet, kaula, maha… En vaa kestäny. Kukaan ei ikinä kysyny multa, miten sulla menee? Tuli paskoja parisuhteita, paskoja exiä, arvosanat laski lisää ja opettajat huolestu.

Mun paras kaveri alko puhuu must paskaa ja pistin välit poikki niin se meni valehtelee opelle et MINÄ tein jotain sille nii mut otettiin puhutteluun. Ne ei uskonu mua. Yhtäkkiä 3 kaverii oli mua vastaan ja yhtäkkiä mä olin se syypää kaikkeen, istuin 3-4 kertaa viikossa puhuttelussa opettajan kans siitä miten mä kohtelen ihmisiä. Itkin koulun vessassa joka päivä ja menin luokkaan hymy huulilla.

Kukaan ei ikinä huomannu mitään ja viiltely jatku. Menetin 6 kaveria, ne kaikki meni mua vastaa koska miks joku uskois mua? 9lk päätty, kevätjuhlissa en saanut mitään kiitosta tästä vuodesta luokalta, ei sanottu heippa tai näkemii tai mitää. Käytävällä käveltii vastaa ku mikäki miss bitch. Nyt mun nykyinen paras kaveri alkaa vittuilee mulle, nauraa paskoille jutuille liittyen muhun, haukkuu mua, mun vanhemmat vihaa mua, amis on paskaa, ja saan kaikilta paskaa niskaa 24/7. En vaa jaksa enää.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Anonyymi

12.09.2019 13:05:11

oonnii pahoillani sun puolesta oikeesti kukaa ei ansaitte kokee tollasta :-( toivottavasti asiat kääntyy vielä parhain päin!!!

Anonyymi

02.12.2019 20:30:16

Tiiän tän tunteen. Niin paskaa ettei kukaan sitä jaksa.